IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli todella kiva ilta parhaan kaverin luona lauantaina juotiin vähän kailenlaista eli viiniä, siideriä, lonkeroa..sitten parhaalla kaverilla oli noita viinoja niin maisteltiin myös niitä. Suraavana päivänä kun heräsi niin pää oli vaan vähän kipeä ja kauhea jano ei ollut onneksi niin pahaa krapulaa.
Olen päättänyt että juon sitten seuraavan kerran uutena vuotena kun vietän sitä poikaystävän kanssa. Tulee nyt sitten muutaman viikon tauko etten nyt juo alkoholia ja se on hyvä. Uusi viikko alkaa ja saa nähdä millainen viikko on tulossa. Hetki ja päivä kerrallaan elän taas tätä viikkoa koska mulle voi iskeä se ahdistus sitten ihan puun takaa. Luulen että masennusta ei ole tulossa koska olen tällä hetkellä aika iloisella päällä.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin vielä ei tarvitse hakea mitään lääkettä.
Masennuslääkettä haen sitten lisää tammikuussa riittävät vielä tämän vuoden loppuun. Verikokeet mulla on viikon päästä maanantaina. Nopeasti nää kuukaudet menee musta aina tuntuu että olin hetki sitten verikokeissa. Tänään aijon pestä mun pyykit tässä aamusta kun on aikaa.
Saa ne tehtyä ja sitten pitäisi tehdä kauppalappu mitä ostan kaupasta ja mitä ruokaa voisi tehdä mun tekee mieli ehkä tehdä lohikeittoa se on yksi mun lempi ruoka mitä teen usein. Päätin tosiaan sen etten nyt ole menossa salille treenaamaan koska pidän siitä nyt pienen tauon kun kohta on joulu. Alan käymään sitten salilla taas tammikuun alussa. Aijon lenkkeillä nyt paljon niin se on hyvää liikuntaa tällä hetkellä. Paino ja kunto pysyy silti hyvänä kun lenkkeilee sekä koitan syödä terveellisesti. Onneksi kahvi herätti mun tänä aamuna nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Uskon että tästä tulee mukava päivä jaksaa taas kun nukuin hyvin viime yönä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.