IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Keskiviikko mä olen vähän päivistä sekaisin mutta ei se mitään heräsin vasta äsken vaikka mun piti herätä jo neljältä join äsken aamukahvit niin nyt olen ihan hereillä. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä vielä ei ole alkanut ahdistamaan vähän on ollut väsynyt fiilis mutta se johtuu ihan siitä kun tuli juotua uutena vuotena mä tosiaan päätin sen että aijon pitää tipattoman tammikuun mikä tekee vaan hyvää. Pystyn siihen ihan varmasti ja siinä säästää muutaman euron kun ei juo jotain positiivista tässäkin asiassa. Tänään on tullut asumistuki ja huomenna tulee lisää rahaa ihan hyvä niin saan haettua leponexit tällä viikolla masennuslääkettä haen sitten parin viikon päästä. Tänään on aika rento päivä aijon lenkkeillä tänään ja katsoa ensitreffit alttarilla ohjelmaa eteenpäin mitä aloin eilenä katsomaan ja mä olen jäänyt siihen jo ihan koukkuun. Vielä menee hetki ennen kun salkkarit alkaa odotan uusia jaksoja.
En eilenä jaksanut lähteä kauppaan niin menen sitten huomenna tai perjantaina. Kahvia pitää ostaa pari pakettia ainakin on sitä sitten taas.
Ostan lildistä aina sitä intenso nimistä kahvia mikä maksaa vaan kolme euroa musta se on ihan hyvää ja halpaa kahvia. Mielummin ostan sitä kun jotain kulta katriinaa mikä maksaa 6 euroa. Otan nyt aamulääkkeet ja alan siivoilemaan keittiötä pitää myös tiskata. Pyykit sain onneksi pestyä pesukone oli vaapana. Aijon ehkä nukkua tänään päikkärit jos nukuttaa kivaa kun ei ole mikään kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.