IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mukavaa kun alkaa taas viikonloppu kerkiää vielä levätä ennen ensi viikkoa kun arki alkaa. En tee mitään ihmeellistä olen itseni kanssa mikä tekee vaan hyvää. Näen taas paljon tuttuja ensi viikolla niin olen taas sosiaalinen. Mä heräsin tänään vasta kuudelta en herännyt kun kello soi no ei se mitään join äsken aamukahvit mikä herätti. Kävin eilenä lidlissä kaupassa nyt on taas kahvia pari pakettia niin pärjää se intenso kahvi on hyvää ja halpaa maksaa vaan 3 euroa. Ostin myös eilenä lidlistä todella hyvää sitruuna vihreää teetä se tee paketti maksoi alle euron ja siinä maistuu todella vahvasti se sitruuna kun laitoin hunajaa sen teen sekaan niin siis tosi hyvää. Tänään menen käymään siellä apteekissa hakemassa ne leponexit kun on hyvin aikaa sitten on taas kaikkia lääkkeitä mutta mun pitää kohta myös hakea sitä masennuslääkettä. Onneksi sitä saa kolmeksi kuukaudeksi niin sitä lääkettä ei tarvitse ihan heti sitten hakea lisää. Olo tuntuu hyvältä tällä hetkellä eilenä oli todella mukava päivä.
Aurinko paistoi kivasti eilenä niin kävin lenkillä aijon tänäänkin mennä lenkille. Kyllä tuo auringon paiste piristää aina odotan jo kovasti kevättä ja kesää uskon että nää seuraavat pari kuukautta menee nopeasti niin on kevät. Täytyy katsoa jos ensi kuussa kävisi tokmannilla katsomassa noita david urheiluvaatteita. Kun aloitan salitreenit ensi viikolla niin haluaisin uusia treenivaatteita. Tässä kuussa en pysty vielä ostamaan mutta ensi kuussa kun on enemmän rahaa. Kun alan taas treenaamaan niin aloitan alkuun pienillä painoilla ja lisään sitten niitä pikkuhiljaa.
paikat saattaa tulla kipeiksi mutta ei se mitään mun kroppa kyllä tottuu treeneihin. Alan nyt kuunnella hyvää musiikkia ja nauttimaan viikonlopusta. Aijon nukkua päikkäreitä jos vaan nukuttaa sekä katson noita sarjoja ja ohjelmia viikonloppuna niin saa ajan hyvin kulumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.