IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli mukava päivä kävin aamulenkillä, nukuin päikkärit, sitten menin tekemään toisen lenkin iltapäivällä ja katsoin loppuillan ruudusta "Teen mom the next chapter" ohjelmaa mihin mä olen jäänyt ihan koukkuun ja "jersey shore family vacation." Mä olen jersey shore fani olen katsonut kaikki kaudet mitä siitä on tullut ja ihan alusta asti. Odotan innolla uusia kausia mitä on tulossa siinä tapahtuu vaikka mitä ja on hauska katsoa sitä hyvää viidettä tykkään! En eilenä mennyt apteekkiin koska se meni jo eilenä kahdelta kiinni, mutta tänään se on neljään asti auki niin hyvin kerkiän tänään hakea leponexit. Hyvä olo ja fiilis jatkuu edelleen ja nautin tästä hyvästä olosta ihme mua ei ole yhtään ahdistanut tällä viikolla no se on vaan hyvä asia. Onneksi aamulla menee aina tuo masennuslääke niin sekin lievittää hyvin ahdistusta päivän aikana. Onneksi mulla on kunnon lääkkeet mitä syön ja ne auttaa mua todella paljon elämässä pystyy jotenkin elää tätä elämää.
Ensi viikon viikonloppuna on taas desucon tapahtuma lahdessa mä ja kaveri päätettiin ettei nyt olla menossa sinne koska siihen menee taas niin paljon rahaa. Olen silti iloinen muiden puolesta ketkä sinne tapahtumaan menee siellä on aina niin hyvä meininki ja upeita cosplay asuja mitä muilla on päällä siellä tapahtuma oli loppuunmyyty täytyy katsoa jos kesällä menee taas desuconiin. Olen löytänyt taas pari anime sarjaa mitä voisi katsoa ja netflixissä on lisää animea katsottavaa on.
Aamukahvit join äsken mikä herätti niin nyt otan aamulääkkeet ja siivoilen keittiötä ja tiskaan tästä tulee hyvä päivä. Aamulenkille olen menossa taas tässä aamusta ulkona ei ole onneksi niin kamalan kylmä
kun pukeutuu lämpöisesti niin ei tule kylmä eli toppahousut jalkaan ja kunnon talvitakki mikä lämmittää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.