IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salitreenit alkaa huomenna.Sunnuntai 08.01.2023 06:52

Vielä voi ottaa tämän päivän rennosti ennen kun uusi viikko alkaa ja arki.
Joulut ja uudet vuodet on nyt vietetty niin katse vaan kohti kevättä ja kesää uskon että nää viikot ja kuukaudet menee nopeasti. Huomenna aloitan salitreenit ja aijon treenata pitkälle kevääseen katson myös jos aijon treenata kesälläkin. Vaikka en ole nyt käynyt salilla vähän yli kuukauteen niin mun kroppa on silti pysynyt hyvässä kunnossa kun olen lenkkeillyt joka päivä olen jopa laihtunut taas pari kiloa. Olen innoissani salitreeneistä koska nyt mun kaikki muut lihakset saa liikkeitä mikä tekee todella hyvää. Aloitan pienillä painoilla ensin ja lisäilen niitä pikkuhiljaa.
Paikat tulee alkuun kipeiksi kun ei ole nyt käynyt salilla mutta lihakset kyllä tottuvat nopeasti. Kävin eilenä siellä apteekissa niin nyt on taas muutamaksi viikoksi leponex lääkettä. Seuraava lääke on masennuslääke mitä aijon hakea parin viikon päästä koska lääke riittää sinne asti.
Olo ja fiilis on edelleen hyvä viikonloppu on mennyt mukavasti ja mä olen jäänyt koukkuun noihin "Teen mom" ohjelmiin mitä on ruudussa. Aloin nyt katsomaan "Teen mom 2" mitä on tullut 11 kautta ja nyt olen kaudella kaksi siinä on jotenkin semmoista draamaa mistä mä tykkään ja siinä tapahtuu vaikka mitä niin on kiva katsoa. Odotan salkkareita kovasti ei ala vielä pariin viikkoon mutta sitten kun se alkaa taas niin siinä tapahtuu olen salkkarit fani. Aamulenkille olen menossa tänään ja teen toisen lenkin iltapäivällä tulee paljon askelia tälle päivälle ja ulkona pitäisi olla ihan hyvä lenkkeily sää.
Pyykkiä voisi pestä tänään niin huomenna ei sitten tarvitse sitä on kertynyt taas kiva määrä vien ne hetken päästä pesukone on varmasti vapaa nyt otan aamulääkkeet aamukahvin join äsken mikä herätti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.