IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli mukava päivä sain pestyä pyykit heti aamusta, kävin aamulenkillä ulkona oli aika kylmä tuuli niin tein vähän lyhyemmän lenkin.
Kävin tokmannilla eilenä koska siellä oli alennusmyynnit niin löysin sieltä yhdet oranssin väriset David urheilulegginsit mitkä maksoi vaan 9 euroa hyvä löytö sitten ostin myös hunajaa. Oli eilenä kivat treenit salilla pitkästä aikaan paikat eivät onneksi tulleet kipeiksi koska tein alkuun pienillä painoilla aijon sitten huomenna lisätä niitä kun menen salille taas pikkuhiljaa niin hyvä tulee. Tänään alkaa taas sählypelit mistä olen todella innoissani. Aletaan taas pelata tiistaisin iltapäivällä aijon taas olla alkuun hyökkääjä koska olen siinä aika hyvä. Saa nähdä saanko tehtyä tänään monta maalia. Saa taas ainakin juosta kentällä ihan täysiä mikä tekee vaan hyvää kunnon liikuntaa. Tänään olen menossa aamulla kauppaan ja tiedän mitä teen ruoaksi tänään ja huomenna. Mun tekee mieli tonnikalakastiketta ja riisiä tälle päivälle ja huomenna teen minestronekeittoa. Olo tällä hetkellä tuntuu hyvältä viikko alkanut mukavasti uskon että viikko menee varmasti hyvin taas hetki ja päivä kerrallaan. Mulla on tasan viikon päästä taas verikokeet ja multa otetaan siinä samalla sydänfilmi ne on heti kahdeksan jälkeen aamusta ne verikokeet sitten kun siellä käynyt niin saa taas haettua leponexit.
Ensi viikolla katson jos haen nuo masennuslääkkeet saan kolmeksi kuukaudeksi ne taas niin ei ole ihan heti loppumassa. Aamu alkanut kahvilla mikä herätti. Juon aina kahvin mustana ja sen pitää olla todella vahvaa en laita koskaan kahviin maitoa koska mä en tykkää yhtään maidosta musta kahvi maistuu paljon paremmalta. Nyt otan aamulääkkeet, tiskaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia niin tästä tää uusi päivä taas alkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.