IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä mulla oli jotenkin masentunut ja surullinen olo koko päivän ja oli semmoinen olo ettei kauheasti jaksanut tehdä mitään. Uusi viikko alkaa ja nyt kun heräsin tänä aamuna niin nyt tuntuu siltä että tästä tulee varmasti hyvä päivä elän taas hetken ja päivän kerrallaan tätä viikkoa. Onneksi nukuin hyvin viime yönä niin jaksaa taas heräsin hetki sitten ja join aamukahvit nyt on kunnon kahvia kulta katriinaa sillä lähtee nyt aamut hyvin käyntiin niin herää. Tänään käyn apteekissa hakemassa lääkkeitä eli masennuslääkettä ja karpalokapseleita sitten pitää muistaa uusia sen masennuslääke niin saa sitä sitten taas. Tänään on salitreenit illalla innolla olen menossa sinne niin pääsee purkamaan paineita ja tekee kropalle taas hyvää. Huomenna mulla on aamulla ne verikokeet ja sydänfilmi mikä myös mulla otetaan aika on varttia yli kahdeksan. Lähden huomenna ajoissa koska huomenna aamulla voi olla aika huono keli
saa nähdä onko sitten loskaa ja paljon jäätä. Olin eilenä iltapäivällä lenkillä niin oli kauhea räntäsade ja loskainen keli se ei onneksi haitannut mua mun oli pakko päästä ulkoilemaan koska ahdisti eilenä päivällä kun tulin lenkiltä niin sitten ei onneksi enää ahdistanut heti helpotti oloa eikä joutunut ottamaan mitään rauhoittavaa. Aijon mennä aamulenkille taas tänä aamuna niin sekin sitten piristää mieltä.
Pyykkiä alan kohta pesemään koska sitä on kertynyt taas onneksi on hyvin aamu aikaa hoitaa ne vien ne hetken päästä. Viikon päästä alkaa salkkarit odotan innolla niin saa nähdä mitä siinä taas tapahtuu sekä tulee taas katsottavaa illalla nyt Jaan viikonlääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeet. Mietin pitäisikö käydä samalla lidlissä kun käyn apteekissa? No tässä on vielä aikaa miettiä kahvia pitäisi ostaa pari pakettia ja teetä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.