IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vatsa on ollut kipeä.Torstai 16.03.2023 05:52

Jouduin eilenä lepäämään koko päivän koska oli kovat vatsakivut en mennyt salillekaan eilenä ihmettelen mistä oikeen johtuivat? No nyt kun heräsin tänä aamuna niin vatsa on jo vähän parempi. Mietin että olinko vaan syönyt jotain semmoista mistä ne kivut sitten tuli? Pitää seurata vielä tämä ja huominen päivä että jatkuuko. Onneksi mä sain nukuttua viime yönä enkä joutunut herämään. Olo on muuten ok heräsin tuossa viiden jälkeen aamukahvit join äsken ja kohta alan siivota ja pesemään pyykkiä. Teen aamulla nuo kaikki niin loppupäivän voi ottaa sitten rennosti. Tänään aijon mennä lenkille iltapäivällä niin tulee liikuntaa tälle päivälle kun en eilenä ollut salilla. Tein eilenä todella hyvää tonnikalakiusausta loput siitä latoin pakkaseen pakko sanoa että on yksi mun lempi ruoka teen usein sitä kaikki vaan vuokaan ja tunniksi uuniin.
Seuraava ruoka mitä aijon tehdä niin on varmaan joku keitto.
Mun keittiö on vähän räjähtänyt no alan kohta siivota sitä ja tiskaan. Alan kohta imuroimaan ja moppaan sitten viimeiseksi sekä pesen vessan.
Laitan hyvää siivous musaa soimaan taustalle niin on kivempi siivota.
Otan kohta aamulääkkeet tarkistin lääkkeet niin ensi viikolla ei tarvitse mennä apteekkiin koska kaikki riittävät vielä ensi viikolle. Hain hetki sitten leponexit ja saan ensi kerralla taas haettua ne koska kävin hetki sitten verikokeissa lääkeasiat ovat kunnossa. Aijon nyt mennä hetki kerrallaan tätä päivää ja seuraan mun vatsan tilannetta jos mulla jatkuvat vielä kivut niin voi olla että lepään tämän viikonlopun enkä ole menossa poikaystävän luokse. Tässä voi tapahtua vielä ihan mitä tahansa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.