IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Haluan uudet silmälasit.Tiistai 11.04.2023 05:49

Nopeasti nää viikot ja kuukaudet menee mulla on verikokeet taas tänään päivällä tuntuu että olisin hetki sitten ollut verikokeissa pitää mennä sinne että saa sen jälkeen hakea leponexit aijon mennä kävellen terveyskeskukseen niin siinä tulee samalla tehtyä lenkki ja tulee askelia tälle päivälle. Tänään ei ole tulossa tylsää päivää olen menossa aamusta kauppaan ja sählypelit on iltapäivällä latasin eilenä mun sähköpotkulaudan niin pääsee sillä kulkemaan saa nähdä osaanko enää kulkea sillä kun en talvella ajanut. Menen varovasti sillä aika hiljaa vauhtia nyt alkuun että tottuu siihen. Tänä aamuna oli semmoinen tunne etten olisi jaksanut herätä mutta pääsin sängystä ylös nyt kun joi ison kupin mustaa kahvia niin heti herätti. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä eilenä oli koko päivän tosi väsynyt fiilis mutta sain nukuttua päikkärit nukuin jotain kolme tuntia uskon että tänään olen enemmän hereillä mitä eilenä. Saa nähdä millaiset pelit on tänään sählyssä ja olen innolla menossa pelaamaan mulle on ihan sama kumpi joukkue voittaa tänään pääasia että pääsee juoksemaan kentällä. En eilenä jaksanut pestä vielä pyykkiä mutta tänään uusi yritys vien ne hetken päästä pesuun.
Ajattelin tehdä huomenna ruoaksi lohikeittoa jos on vaan niitä lohisuikaleita kaupassa. Kerran kun olin kaupassa ja olisin halunnut tehdä lohikeittoa niin suikaleet oli loppu kaupasta olen huomannut myös sen että lohi on kallistunut aika kivasti viime aikoina. Otan nyt aamulääkkeet ja alan katsella youtubesta videoita sekä kuunnella hyvää musiikkia. Olen siitä innoissani että pääsee taas kulkemaan sähköpotkulaudalla. Ajattelin jos alan säästämään nyt rahaa niin haluaisin uuden sähköpotkulaudan mutta katsotaan miten saan taas rahaa säästettyä. Alan nyt myös säästämään rahaa uusiin silmälaseihin.
Haluan uudet silmälasit katsoo jos vaikka tämän vuoden lopussa saan ne sitten kun rahat on kasassa en saa nyt tuhlata rahaa mihinkään turhaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.