IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nopeasti tää kesä menee pakko sanoa kohta ollaan jo kuun puolessa välissä juhannus lähestyy pikkuhiljaa sitä olen sitten menossa viettämään poikaystävän luokse olen aina ollut kaikki juhannukset sen luona täytyy sitten ostaa jotain hyvää grilliruokaa ja mä aijon ehdottomasti sitten juhannuksena juoda helmeilevää omenaviiniä mikä on mun lempi viini toivon että juhannuksena on hyvä sää niin voi sitten istua ulkona auringossa silloin pitää sitten laittaa paljon aurinkorasvaa ettei pala.
Uusi viikko alkaa ja hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa sen nyt kun on saanut hyvin levättyä niin jaksaa taas ei onneksi ole yhtään ahdistavaa tai masentavaa oloa olen oma iloinen itseni taas ja nautin siitä jaan kohta viikonlääkkeet dosettiin ja mun ei tarvitse hakea mitään lääkettä koska kaikki riittävät vielä tälle viikolle. Olen miettinyt tässä sitä että menisikö tänään pitkästä aikaan taas salille treenaamaan? En ole käynyt salilla nyt pariin kuukauteen niin voisi sen aloittaa uudelleen tai sitten voisi mennä tuonne liikuntapuistoon treenaamaan kun on näin hyvä ilma tänään no tässä on hyvin aikaa vielä miettiä fiilisksen mukaan katson mitä teen kaipaan vähän vaihtelua koska olen vaan viime aikoina lenkkeillyt olin eilenä iltapäivällä lenkillä ja oli todella lämmin niin hiki kyllä tuli.
Salkkarit tulee vielä tällä viikolla sitten jää tauolle innolla haluan nähdä mitä viimeisessä jaksossa sitten tapahtuu katson taas rantabaari sarjaa myös tällä viikolla kivaa kun se tulee koko kesän se sarja joka arki päivä eilenä kun oli aikaa niin katsoin the good doctor sarjaa ja ensitreffit alttarilla australiaa. Alan jakamaan nyt lääkkeitä dosettiin, otan aamulääkkeet ja pesemään pyykkiä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä ajattelin laittaa mekon päälle tänään kun on niin lämmin piristää paljon mieltä se mekko näyttää hyvältä päällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.