IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näen parhaan kaverin viikonloppuna :)Keskiviikko 05.07.2023 06:00

Eilenä ei satanut sittenkään vettä niin päästiin iltapäivällä pelamaan jalkapalloa oli hyvät pelit ja mun joukkue voitti puolituntia pelattiin siinä ajassa sai juosta mutta teki hyvää syke nousi vaan ja sai purettua paineita nyt olo tuntuu tällä hetkellä hyvältä ei ahdista, masenna tai ole kireää oloa. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee sovittiin että menen viikonloppuna sunnuntaina kylään juodaan teetä ja höpötellään haluan nähdä sen koska ei olla varmaan nyt nähty pariin kuukauteen on ollut ikävä sitä ihmistä se asuu ihan tässä lähellä kävelymatkan päässä sen luokse kävelee viidessä minuutissa.
Suunniteltiin myös että menen varmaan tässä kuussa sen luokse viettämään iltaa ja olen sen luona yötä juodaan sitten alkoholia pikkasen sen verran vaan ettei tule huonoa oloa en ole nyt juonut alkoholia juhannuksen jälkeen ja se on hieno juttu seuraavan kerran kun menen poikaystävän luokse niin tulee varmaan sitten juotua siideriä tai lonkeroa sen päätin että viiniä en aijo juoda vähään aikaan.
Mulle tuli puhelimeen uutisia että mtv palveluun on tullut uusi kausi ensitreffit alttarilla australiaa mulla on 8 kausi vielä kesken mutta heti kun olen sen saanut katsottua niin alan katsomaan uutta kautta nyt on monta tuntia putkeen taas katsottavaa. Mä tykkään siitä ohjelmasta koska siinä on niin paljon draamaa ja erilaisia ihmissuhteita kiva katsoa koko ajan tapahtuu siinä vähän niin kuin salkkarit olen katsonut sitä rantabaari sarjaa ja siinä myös tapahtuu vaikka mitä kiva kun se tulee arkipäivisin nyt kun ei tule salkkareita on jotain katsottavaa.
Otan nyt aamulääkkeet ja mietin alanko siivoilemaan jo tänään niin huomenna voi sitten ottaa rennosti taidan tehdä niin ja pyykkiä pitää myös pestä jossain vaiheessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.