IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli kunnon treenit eilenä salilla illalla tuli hiki ja hyvä olo sen jälkeen menen taas seuraavan kerran salille ensi viikon maanantaina aijon nyt viikonloppuna ottaa ihan rennosti käyn kyllä lenkillä niin tulee jotain liikuntaa. Ajattelin olla viikonlopun kotona ja poikaystävä tulee käymään katsotaan netflixistä leffoja ja syödään sitten pizzaa mikä kuulostaa kivalta ja mukavaa sitten viettää aikaa yhdessä olen sitten menossa poikaystävän luokse ensi viikon viikonloppuna ellei tule esteitä.
Saan samalla levättyä viikonloppuna koska mulla alkaa nuo työt sitten tiistaina en malta odottaa sitä päivää olen niin innoissani. Mä siivosin jo osan mun kämpästä eilenä enää pitää mopata lattiat, siivota vessa ja pestä pyykit mitä on kertynyt kiva määrä sitten kun olen siivonnut niin maksan tuon mun vuokran pois rahaa on tullut kelalta tänään niin selviää.
Pitää käydä tässä lähiaikoina tuolla tokmannilla mun pitää löytää uudet sisäkengät tuonne töihin mä toivon että ne löytyy tokmannilta on mulla nuo yhdet pinkit crocs kengät käytän niitä alkuun jos en löydä vielä noita sisäkenkiä. Onneksi mulla on rahaa niihin kenkiin eikä ne varmaan ole sitten kamalan kalliita halvatkin kyllä käy kunhan ne sitten kestää mun pitää ostaa myös uusia sukkia ja ponnareita niitä tarvitsee aina. Olo ja fiilis on edelleen ollut hyvä todella mukava viikko vaikka olen jännittänyt ihan kauheasti mutta ahdistusta tai mitään masennusta ei ole onneksi ollut mun on nyt vaan pakko nauttia tästä olosta kun vaan pystyy. Otan nyt aamulääkkeet, hyvät musat soimaan, siivoan loppuun ja alan pesemään pyykkiä kun ne ole hoitanut niin loppupäivän voi ottaa ihan rennosti ajattelin nukkua varmaan päikkärit tänään kun on hyvin aikaa ihanaa kun huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa pakko sanoa että nää viikot menee nopeasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.