IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viikko mennyt äkkiä ja viikonloppu onneksi taas alkaa olen menossa poikaystävän luokse olin viimeksi sen luona kolme viikkoa sitten mukavaa taas nähdä ja päästään viettämään laatuaikaa katsomme paljon animea viikonloppuna kun on aikaa semmoisia sarjoja mitä en ole nähnyt sekä vanhoja sarjoja uudelleen pidetään katsomismaratooni uskon että siinä tää perjantai ilta menee mukavasti valvotaan varmasti myöhään mutta sitten huomenna voi nukkua pitkään.
Olo tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä pakko sanoa että on ollut todella mukava viikko pitkästä aikaan olen ollut iloisella päällä melkein koko ajan ja nauranut paljon mikään ei ole masentanut mua olen vaan nauttinut tästä hyvästä olosta saa nähdä miten ensi viikko sitten menee mutta nyt en mieti sitä yhtään aijon keskittyä viikonloppuun. Heräsin taas tänään ennen herätyskelloa no ei se mitään aloin keittämään aamukahvia mikä herätti aijon kohta ottaa nuo aamulääkkeet ja jatkan tavaroiden pakkaamista tiedän jo mitä vaatetta puen tänään päälle niin mulla ei ole vaatekriisiä laitan yhden mun mustan hupparin ja mustat housut sekä yhden mun laukun minkä olen ostanut joskus desuconista. Ajattelin tässä tämän vuoden lopussa vähän shoppailla netissä uusia vaatteita ja näin puolenkuun pelit sivuilla todella hienon pokemon repun mikä maksaisi noin 40 euroa haluan sen. Ennen kun alan shoppailla mun pitää maksaa pari menoa tässä syksyllä mihin menee aika kiva summa rahaa no onneksi mä saan rahaa kelalta ja sekä asumistuen joka kuukausi niin hyvin pärjää niillä rahoilla saa laskut maksettua, jää käyttö rahaa sekä saa jopa jotain siirrettyä säästötilille raha asiat ovat ok siitä ei tarvitse onneksi murehtia raha tekee ainakin mut erittäin onnelliseksi kun sitä on. Perjantai musat soimaan ja alan siivota keittiötä sekä viedä roskat.
Viikonloppu fiilis päälle olen vasta illalla lähdössä poikaystävällä on työpäivä niin sen jälkeen tulee hakemaan mut mä kerkiän nukkumaan tänään pitkät päikkärit tuossa päivällä niin illalla jaksaa sitten valvoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.