IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Alkuvuodesta shoppailemaan kaverin kanssa.Keskiviikko 15.11.2023 04:49

Olin eilenä kahvilassa töissä aamupäivän ja loppupäivä oli sitten semmoista koulutusta mikä liittyi siellä työskentelyyn opin taas uusia asioita eilenä mikä oli mukavaa niin päivä meni sitten siinä. Kivaa oli tehdä töitä työkavereiden kanssa aika hyvät jutut siinä samalla niin sai ajan kulumaan. Töihin taas menen tänään heräsin jo neljän jälkeen aamulla olen hereillä ja join äsken kupin mustaa kahvia mikä onneksi herätti otan kohta aamulääkkeet. Eilenä sählytpelit oli peruttu niin menin sitten lenkille iltapäivällä niin tuli edes jotain liikuntaa tänään on salitreenit ja innolla olen menossa sinne teen niin kovat treenit että tuntuu siitä tulee hyvä olo niiden jälkeen saa samalla purettua paineita eilenä työpäivän jälkeen mulla oli vähän ärsyyntynyt olo no varmaan mua vaan väsytti. Työpäivän jälkeen menen käymään kaupassa pitää ostaa ruokaa ajattelin huomenna tehdä lohikeiton ja sen kanssa jotain hyvää leipää.
lohisuikaleet on aika kalliita mutta haluan silti ostaa ja tehdä niistä hyvää ruokaa terveellinen keitto. Huomenna kun on aikaa aamusta niin teen suursiivouksen nyt kun on intoa ja energiaa pesen pyykkiä myös niin saa senkin hoidettua. Viikonlopun olen kotosalla aijon pitää netflix katsomismaratoonin mulla on siellä monta sarjaa kesken eilenä katsoin loppuillan mullan alla sarjaa mihin olen jäänyt koukkuun olen vielä siinä ekalla kaudella. En ole hetkeen katsonut True Blood sarjaa sitäkin voisi taas katsoa. Ai niin ja tempparit alkoi viime viikolla niin nekin jaksot pitää katsoa viikonloppuna paras kaveri muistutti mua eilenä siitä kun soiteltiin saa nähdä millainen kausi mä olen sen ohjelman fani. Kiinnostaa millaiset pariskunnat siihen ohjelmaan on mennyt ja mitä kaikkea siinä sitten tapahtuu.
Alan kuunnella hyvää musiikkia ja tiskaan sekä katson vaatteet töihin mulla on pieni vaatekriisi en ole vielä valinnut tämän päivän vaatteita varmaan taas joku huppari sekä legginsit. Odotan jo innolla että alkaa alennusmyynnit taas alkuvuodesta niin aijon tehdä kaverin kanssa shoppailureissun ollaan jo vähän suunniteltu sitä. Käydään myös jossain syömässä ja kahvilla siinä samalla niin sitten jaksaa hyvin shoppailla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.