IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi voi vaan olla ja levätä.Lauantai 18.11.2023 06:16

Mulla oli todella väsynyt olo eilenä no onneksi on viikonloppu niin saa taas levättyä ja kerättyä voimia ei sitä aina jaksa välillä tuo väsymys tulee onneksi mua ei ole yhtään ahdistanut. Pakko sanoa että on ollut vauhdikas viikko ja hyvin olen jaksanut paljon tekemistä ja nähnyt ihmisiä joiden kanssa olen jutellut nopeasti tää aika taas menee. Muistin juuri että mulla on verikokeet taas ensi viikon maanantaina kahdentoista jälkeen pitää mennä sinne niin saa sen jälkeen haettua leponexit mulla muistaakseen se lääke vielä riittää ensi viikolle niin ei tarvitse hakea sitä.
Masennuslääkkeitä haen tuossa parin viikon päästä eli joulukuun alussa saan sitten sitä lääkettä kolmeksi kuukaudeksi. Mä ja paras kaveri vietetään pikkujouluja parin viikon päästä lauantaina jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Rahaa tulee juuri silloin sopivasti mulla on nyt aikaa tässä miettiä parhaan kaverin joululahjaa minkä ajattelin ostaa tokmannilta lahja löytyy varmasti. Ostan siihen ainakin suklaata ja sitten joku toinen juttu. Poikaystävän synttärit alkaa myös lähestyä niin sille pitää myös keksiä lahja ajattelin alkosta ostaa jonkun viinapullon ja sen kanssa vaikka suklaata poikaystävä on mua pari vuotta vanhempi.
Onneksi aamukahvi herätti ajattelin mennä aamulenkille niin saa raitista ilmaa olin eilenäkin lenkillä kiva ilma aurinko vähän paistoi ja oli pieni pakkanen harmi kun ei ole vieläkään lunta. Aijon käydä varmaan lidlissä tänään kun on aikaa. Kahvia pitää muistaa ostaa koska alkaa loppumaan. Tästä tulee hyvä päivä fiilis ja olo tuntuu aika hyvältä ja nautin tästä hyvästä olosta kannattaa vaan jättää alkoholi pois niin ei tule huonoa oloa. Mulla jatkuu edelleen tipaton ei tunnu yhtään vaikealta aika helppoa siinä säästää kivan summan rahaa kun ei nyt juo eikä tule mitään masennusta tai ahdistusta.
Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan en ole vieläkään jaksanut pestä pyykkiä tänään nyt yritän tehdä sen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.