IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi en enää polta tupakkaa.Perjantai 08.12.2023 06:00

Ihanaa, huomenna näen parhaan kaverin pitkästä aikaan vietetään kiva lauantai ilta höpötellään, juodaan ja herkutellaan sekä valvottaan niin pitkään kun jaksetaan. Päästään vaihtamaan toisilemme joululahjat mä ostin parhaalle kaverille parit semmoiset pörrösukat ja suklaata. Olen ihan varma että saan siltä ainakin suklaata niinkuin joka joulu. Eilenä oli hyvä päivä tapasin tutun vaatemyyjän se tuli käymään taas mikä oli iloinen yllätys ostin siltä hienon pinkin villapaidan mikä maksoi vaan 25 euroa. Se myyjä sanoi että tulee keväällä sitten taas käymään mä näen sitä aina muutaman kerran vuodessa kun se käy välillä täällä ja se myy semmoisia vaatteita mitä ei myydä missään muualla. Päätin että se villapaita minkä ostin niin oli joululahja itselle ajattelin ottaa sen tänään jo käyttöön ja aijon laittaa sen töihinkin päälle sitten ensi viikolla. Nopeasti on viikko mennyt taas tuntuu että äsken olisi ollut perjantai. Aijon unohtaa kaikki huolet ja murheet viikonlopun ajaksi ja aijon vaan nauttia viikonlopusta.
Voin sanoa sen että nyt mun tekee mieli taas alkoholia kun en ole juonut kuuteen viikkoon. Haluan olla humalassa musta tulee vaan entistä iloinen ja mä vaan nauran ja sitten seuraavana päivänä aina väsyttää ja pää on kipeä.
Tässä tulee kyllä jonkun verran taas juotua koska uusi vuosi alkaa lähestyä myös ja mun synttärit. Ehkä pidän sitten helmikuun taas tipatonta kuukautta se olisi aika hyvä siinä säästää kivasti sitten rahaa kun ei juo sekä olokin tuntuu varmasti paremmalta. Alkoholi on mun ainoa pahe siitä olen tyytyväinen etten polta tupakkaa se on aika kallista nykyään sekä se haisee todella pahalta. Rahaa menee vaan savuna ilmaan kun polttaa ei mitään järkeä. Mä poltin tupakkaa viimeksi 13 vuotta sitten ja lopetin sen silloin mikä oli todella hyvä päätös. Voin sanoa että olen säästänyt sen jälkeen todella paljon rahaa ja edelleen. Otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia tästä tulee hyvä viikonloppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.