IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin eilenä hammaslääkärissä hyvin meni löytyi vaan yksi reikä ja se paikataan sitten myöhemmin kevällä niin sain uuden ajan. Ei yhtään jännittänyt koska en pelkää hammaslääkäriä yhtään. Olo on tuntunut todella väsyneeltä ja ollut viime päivinä myös harhoja en tiedä että mistä johtuu mutta huonosti nyt menee. Nyt vaan hetki ja päivä kerrallaan en ole onneksi vielä joutunut syömään rauhoittavia lääkkeitä mikä on vaan hyvä asia. Iltalääkkeet aina rauhoittaa onneksi illalla ja saa hyvin yöt nukuttua. Iloisempiin aiheisiin nyt on perjantai ja viikonloppu alkaa en ole menossa mihinkään aijon olla ihan kotosalla. Kerään viimeiset voimat ennen ensi viikkoa koska silloin arki todellakin alkaa ja salitreenit aijon aloittaa taas heti maanantaina. Kivaa kun tulee tekemistä koska nyt tää loma on tuntunut tylsältä kun ei ole ollut töitäkään.
Menen tänään käymään kaupassa ja apteekissa kun on aikaa tänään alan myös kohta pesemään pyykkiä en eilenä jaksanut. Onneksi asumistuki on tullut niin sillä pärjää hetken ja otan säästötililtä rahaa tässä kuussa koska en saa hoitotukea vielä koska lääkäri ei ole tehnyt sitä c-lausuntoa.
Onneksi heti ensi viikon alussa on se lääkäri käynti niin saa sen vihdoinkin pois alta. Kun menen kauppaan niin voisi ostaa jotain herkkuja sipsiä tekee mieli jos ostaisi sitä ja sen kanssa coca cola juoma no katsotaan kun menen kauppaan. Otan aamulääkkeet ja vien pyykit uskon että tästä tulee varmasti parempi päivä mitä viime päivinä. Perjantai piristää mieltä aina!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.