IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jee, vihdoinkin perjantai tätä päivää olen odottanut koko tämän viikon pakko sanoa että tää viikko on mennyt todella nopeasti, ollut ihan mukavaa kun arki alkoi vihdoinkin. Olen viikonlopun täällä ja viikon päästä olen menossa poikaystävän luokse niin silloin pääsee viettämään vähän mun synttäreitä mitä odotan innolla, ajattelin ostaa Daim kakun ja sen kanssa ajattelin juoda vähän viiniä. Onneksi se Daim kakku maksaa noin 5 euroa ei ole kallis ja se on yksi mun suosikki mitä syön aina joskus.
Olo tuntuu tällä hetkellä onneksi aika hyvältä nyt kun on vuosi vaihtunut eikä mulla ole enää mitään stressiä tai masennusta. Uskon että tulee hyvä alkuvuosi ja kevättä odotan jo kovasti. Alkaa olla enemmän valoa ja se piristää mun mieltä paljon ja aika menee nopeasti kun on paljon tekemistä eli töitä, salitreenejä, näkeä ystäviä, lenkkeilyä..mulla ei ole onneksi tylsää elämää on kaikkea mikä tuo mulle paljon iloa voin sanoa että mä olen onnellinen tällä hetkellä ja se on tärkeintä. Mulla on ensi viikon maanantaina nuo verikokeet etten saa syödä ja juoda 12 tuntiin mitään enkä saa ottaa aamulääkkeitä. Onneksi se on heti maanantaina aamusta niin saa sen pois alta ja nuo verikokeet ovat vaan onneksi kerran vuodessa. Otan eväät sinne mukaan niin syön ne verikokeiden jälkeen että saa energiaa kävellä sieltä sitten takaisin kotiin.
Odotan jo että salkkarit alkaa taas vasta 29 päivä tätä kuuta se jäi aika jännään kohtaan kun Seppo ilmestyi. No sitten se tulee taas arki päivä kesään asti niin on illalla taas katsottavaa. Otan nyt aamulääkkeet ja perjantai musat soimaan tästä tulee hyvä päivä katsoo menekö käymään tokmannilla ja ostaa jotain herkkuja karkkia mun tekee mieli tai sitten suklaata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.