IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kummipojan synttärit sunnuntaina.Perjantai 08.03.2024 05:23

Kävin siellä näöntarkastuksessa eilenä ja mun näkö oli muuttunut joten valitsin uudet silmä ja aurinkolasit ne on titaanista tehty molemmat ja niiden pitäisi kestää hinnaksi tuli yhteensä 464 euroa ja maksoin eilenä siitä summasta jo 140 euroa loput maksan sitten kun menen hakemaan ne lasit. Valmistuvat parissa viikossa ja saan sitten viestin puhelimeen kun on valmiita. Kiva kun sai samalla aurinkolasit siihen päälle mä en omista tällä hetkellä aurinkolaseja ja valitsin eilenä todella hienot niitä on kiva käyttää sitten kesällä odotan jo innolla että saa mennä hakemaan ne lasit.
Vihdoinkin alkaa taas viikonloppu olen sunnuntaina menossa kummipojan synttäreille minne on kutsuttu mut ja poikaystävä. Täyttää 3 vuotta nopeasti nää vuodet menee tuntuu että olisi syntynyt hetki sitten. Tulee varmasti ihan kiva sunnuntai päivä ja mukavaa nähdä poikaystävä viikon päästä olisi tarkoitus mennä taas sen luokse ellei tule esteitä. Olo tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä nyt kun sai papakokeen tulokset eikä siellä ollut onneksi mitään se oli todella stressaavaa odottaa niitä tuloksia.
Tänään on rento päivä ajattelin nukkua varmaan päikkäreitä kun on aikaa, menen lenkille iltapäivällä ja näen yhtä kaveria tuossa myöhemmin menen sen luokse kylään. Ostin eilenä kaupasta vähän sipsiä ja limua herkuttelen niillä viikonloppuna. Pitkästä aikaan ostin pepsi max lime limsaa en olen juonut sitä aikoihin yksi mun lempi limu. Olo tuntuu aika pirteältä nyt kun join aamukahvit otan kohta aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee hyvä ja iloinen fiilis. Viikko sitten olin todella stressaantunut vielä ja vähän masentunut. Aijon elää taas hetken ja päivän kerrallaan koska ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu voi tapahtua ihan mitä tahansa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.