IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään tulee desucon liput myyntiin.Keskiviikko 17.04.2024 04:40

Viikko on mennyt mukavasti tähän asti olo on ollut myös aika hyvä ei ole onneksi yhtään masentanut tai ahdistanut elän taas hetken ja päivän kerrallaan nautin taas tästä hyvästä olosta kun pystyy. Tänään viikon viimeinen työpäivä niin loppu viikko menee aika rennosti saa vaan olla.
Olin kahviossa eilenä töissä oli jonkin verran asiakkaita päivä meni nopeasti siellä ja kivaa oli tehdä hommia mun toisen työkaverin kanssa oli samalla juttuseuraa. Tänään selviää saadaanko Desucon liput ne tulee illalla myyntiin ja kaveri lupasi hankkia ne. No jos ei saada lippuja niin ei voi mitään. Täytyy katsoa millainen sää on tuossa päivällä kun pääsen töistä kotiin ajattelin tehdä pitkän lenkin sen jälkeen. En ole pitkään aikaan nyt lenkkeillyt ollut vaan salilla treenaamassa hyvät treenit oli viimeksi maanantaina. Pitää kahvia juoda tässä aamulla niin pysyy hereillä töissä. Mä heräsin taas ennen herätyskelloa tänä aamuna no ei se mitään.
Tästä tulee varmasti hyvä päivä näen kaveria tänään myöhemmin iltapäivällä menen sen luokse kylään sekin piristää päivää kivasti. Otan kohta aamulääkkeet ja pitää tiskata mulla on kiva tiskivuori ja katson samalla mitä puen päälle tänään töihin. Ajattelin hupparin laittaa ja legginsit. Käyn kaupassa työpäivän jälkeen pitää ostaa muutama juttu.
Huomenna aijon syödä pakkasesta ruokia pois niin ei tarvitse tehdä ruokaa perjantaina ajattelin tehdä tonnikalakiusausta ostin ainekset siihen muutama päivä sitten yksi mun lempi ruoka mitä teen usein. Alan kuunnella hyvää musiikkia ja tarkistan samalla paljon pyykkiä on kertynyt. Pesen ne sitten huomenna samalla kun siivoan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.