IRC-Galleria

Minttu82

Minttu82

"Sinua kehotetaan muistelemaan menneisyyttäsi, ja jotakin tuskallista tulee mieleesi. Saat hiljaa mielessäsi päättää, että o...

Selaa blogimerkintöjä

Vaikuttaa hyvältä...Tiistai 10.06.2008 13:43

Juuri äsken saapui viestiä kohteesta, jossa työskentelen. Koira oottelee portilla... Kiitoksia paljon :o) Olen kyllä juhannuksen töissä, mutta kyllähän se koristeenakin menee. Toisia hyviä uutisia kuuluu töistä. Vaikuttaa siltä, että syssymmällä on työntekijä pulaa... Tietää enemmän töitä mulle.... Vaikka olenkin erittäin kiinnostunut eräästä toisesta haasteesta toisella paikkakunnalla, mutta on kovin mukavaa tietää, että syksylläkään ei työt loppuisi täälläkään päässä.

Onneksi on äippälomia ja muut saavat koulutustaan vastaavia tehtäviä :o) Onnea heille.

Oikein alkaa miettiä, et mitens sitä ite vietti äippälomansa. 4 kuukautta toisin kotona olla. Sitten aloitin osa-aikaiset työt. Todella osa-aikaiset. Mut pää olis varmasti hajonnu, jos en olis sitä tehny. Enpä muista koska olisin kesälomaakaan pitäny. Viikonkin vapaa tuntuu jo kauhealta. Siksi en viihdy saikuillakaan. Olis vaan paljon tekemistä ja mitään ei tuu tehtyä. Olen niin paljon aktiivisempi kun olen töissä. Jopa ne pari aivosolua liikkuu omatoimisesti. Ettei tartte viskoo päätään ku joku vajakki.

Mahdollisella ensi kerralla äippälomaa tulisikin vietettyä oman pikkuisen hoitotädin kanssa. Tytsyli on niin ahkerana hoitelemassa omaa nukkeaankin ja siivoilee sotkujaan kiltisti pois ja pitää tiukkaa kuria pehmoleluilleen.... (Tie kehen on tullu?)

Jos sitä taas yrittäisi saada aikaan jotain täällä työmaallakin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.