IRC-Galleria

Minttu82

Minttu82

"Sinua kehotetaan muistelemaan menneisyyttäsi, ja jotakin tuskallista tulee mieleesi. Saat hiljaa mielessäsi päättää, että o...

Selaa blogimerkintöjä

oinas
Monimutkainen ja ennalta-arvaamaton. Ylpeä ja kunnianhimoinen, arka ja pidättyväinen.

Rakkaus: Laadusta tinkimättä, sängyn jousia säästämättä. Oinaan lemmestä on leikki kaukana, se on tannerta tömistävää tulostavoittelua. Oinas ei todellakaan pidä kynttiläänsä vakan alla, eikä niin isoa vakkaa mistään löytyisikään!
Vapaus ja riippumattomuus ovat asioita, joista Oinasnainen ei voi perääntyä, huolimatta siitä, että hän itse saattaa olla järkyttävän mustasukkainen. Mustasukkaisuuden myrkky vapautuu viimeistään kihlajaisten tai avioliiton myötä, koska ne useimmiten ovat keino sitoa toinen ihminen. Kun Oinasnainen tuntee olonsa huonoksi (sidotuksi) sinäkin tulet sen takuulla huomamaan. Jos hänellä ei ole hyvä olla ei sinullakaan saa mennä sen paremmin, siitä hän on valmis pitämään huolen. Miksi siis tekisit elämästäsi vaikeaa yrittämällä kesytää villikissaa?

estynyt persoonallisuus

Ominaista jännityksen, pelon, epävarmuuden ja alemmuuden tunteet. Henkilön läheinen tuttavapiiri on suppea, hän kaipaa lakkaamatta hyväksyntää ja kiintymystä, on yliherkkä hylkäämiselle ja arvostelulle ja pyrkii välttämään tiettyjä toimintoja liioittelemalla jokapäiväisiin tilanteisiin liittyviä mahdollisia vaaroja ja uhkia.

epäluulonen persoonallisuus

Luonteenomaista on epäluuloisuus, ylenmääräinen herkkyys takaiskuille, kyvyttömyys antaa anteeksi loukkauksia sekä taipumus kokemusten vääristymiseen tulkitsemalla toisten neutraalit tai ystävälliset teot vihamielisiksi tai halveksiviksi. Piirteisiin kuuluvat myös toistuvat perusteettomat epäilykset puolison seksuaalisesta uskollisuudesta sekä taistelunhaluinen ja itsepintainen tietoisuus omista oikeuksista. Myös liiallinen itsekeskeisyys ja omahyväisyys ovat usein esiintyviä ominaisuuksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.