IRC-Galleria

NaughtyDog

NaughtyDog

Minulle ei ole uusia kommentteja.

...mutta moottoritie on kuumaKeskiviikko 30.07.2008 15:52

Alkaa polttaa polttaa, ollaan jo jumalauta Pohjoismaissa! Barcelonasta Amsterdamiin 29 tunnissa ja matkoista maksettiin alle puoltoist juroo per nassu. Etta pistakaa paremmaks. Tanaan nautitaan viala tovi Amsterdamin tunnelmista ja jatketaan sitten matkaa Tanskaan. Sehan on jumalauta jo melkeen armaan kotimaani naapurissa! Vinkki kaikille tiella liikkujille, olkaa kiltteja liftareille.

Helvetti karsin kylla vialakin kulttuurisokista. Kuinkahan kauan menee ennen ku tottuu naihin hintoihin eika kauhistu joka kerta ku menee uuteen kauppaan etta "mita paskaa, NAIN paljon bissesta, Barcelonassa se on viiskyta senttia, taa on jumalauta ihan hirrrrveeta riistoo!"

Ja otin kesatatskan. Kotitekosen. Neula, mustetta ja sopivan iloinen mieli niin stick and poke-tatska vaikuttaa ihan kuningasidealta. Varsinki kun musteen pitaa olla just tietyntyyppista, eika me oikeen tiedetty etta minka tyyppista. Kiinalaisen kaupanpitajan kanssa oli hieman kommunikaatio-ongelmia joten sielta suunnalta ei herunu apua ja mustepakkauksen tuoteseloste oli espanjaks, mutta paatettiin kuitenki ottaa riski ja ainaki viala jalka on ihan tallessa.

Tulee ikava Barcelonaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.