IRC-Galleria

Ninuiitti

Ninuiitti

Am I the only one around here, Who´s not gonna live my life in fear?

Selaa blogimerkintöjä

Myydään pieni Möf hyvään, tai vähemmän hyvään kotiin. Pienen otuksen lisäksi annetaan myös muutama kourallinen henkisiä, että fyysisiä ongelmia ratkottavaksi.

Tämä ilmoitus on kaikille avoin, mutta uudelta omistajalta vaaditaan ehkä liikaakin huolenpitoa, välittämistä ja edes vähän ymmärrystä. Sukupuolella ei ole väliä. Kahvia pitää osata keittää, kaakaota pitää olla kylmien päivien varalle (Kahvikaakao saa Möffin vikisemään onnesta.) Omistajan ruokailutottumukset saisivat olla mahdollisimman kasvispainotteisia.

Tämä menninkäinen on vuoden 1992 viallisesta erästä, joten se on vähän käytetty ja virheitä täynnä. Tarvitsee paljon huomiota, hellyyttä, värejä, hiuslakkaa ja villa/puuvillalankoja. Vihaa hiljaisuutta, vihaa meteliä, rakastaa musiikkia. Ilmetessä ongelmia, ensiavuksi suositellaan paljon suklaata. Yritetty useasti kesyttää, mutta jokaisella kerralla on epäonnistuttu. Ei ole sisäsiisti, pitää erittäin paljon täydestä kaaoksesta. Mieliala keikkuu aina missä milloinkin, ei osaa elää tasapainossa. On ärsyttävän sosiaalinen ja itsepäinen. Viihtyy hyvin kainalossa, ihmisten läheisyydessä ja unimaailmassa.

Vikoina voisi yleisesti luetella valikoivan kuulon, näkövian (=tarvitsee silmälasit) ja fyysiset ja henkiset kivut (=tarvitsee suklaataaaaa). Osaa olla nenäkäs ja puhua itselleen jauhot suuhun. Hoitokuluja on mahdoton arvioida. Ei lemmikkiveroja. Takertuu lujaa kiinni omistajaansa ja on hankala päästä eroon. Kynsiä ja hampaita saattaa käyttää puolustautumiseen. Piiloutuu helposti, sulkeutuu nopeasti, suree ja pelkää vähän kaikkea. Yleisesti tarkastellen tämän otuksen ajatusmaailmaa, se on aivan pihalla kaikesta ja omistaa suuren mielikuvituksen, jota kukaan ei ymmärrä.

Maksuna käyvät esimerkiksi muutamat hellyyttävän ihanat lauseet ja läheisyys.

Lisätietoa saa kysymällä.

Ps. Myynti-ilmoitus on osittain laadittu Dramo&image_id=66316372 n erään päiväkirjamerkinnän avulla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.