IRC-Galleria

Ojaan ajoin.Sunnuntai 09.03.2008 21:23

Voehan paska.

Olin tulos Ypäjältä Beniä haastattelemasta ja piru vie Pösö vei ojanpohjille. Mun uskollinen punainen paholaiseni petti mut pahemman kerran. Vuoden mittasen yhteisen taipaleen jälkeen se perkele otti ja läks just minne ite lystäs.

Loskaa oli tiellä niin perkeleesti. Nätisti tultiin hissukseen loivaan mutkaan, mutta niin se vaan meni sitte sinne penkkaan kun kerta oli niin päättäny. Nätisti tussahti ihan vaappuna oikeelle kyljelleen sinne syvälle lumiseen ojaan. Niin lähellä oltiin jo tienpiennarta kun se otti loskasta vauhtia ja lähti etten ehtiny ees kääntää rattia tarpeeksi, mitään ei ollu tehtävissä. Jarrua olin ehtiny painaa, sen huomas jäljistä, mutta eihän se tällä kelillä pysähy vaikka kuin polkis.

Ei sitä sieltä omin voimin ois pirukaan nostanu, niinpä soitin tutulle isännälle, joka traktorin omistaa. Se ei ite päässyt helppimään, mutta soitti toiselle isännälle, joka siitä parin sadan metrin päästä kävi kiskasemassa mut ylös ojasta. Helppoa ei sekää ollu, ensimmäinen lastausliina riksahti poikki. Toinen kesti kun se kaksinkerroin siihen kiedottiin.

Äärimmäinen suuri kiitos tälle traktori-isännälle. Hienoa, että on vielä olemassa ritarillisia ja auttavaisia ihmisiä. Mä olin nopeasti pois sieltä ojasta. Tack.

Pösö ei saanu ees kunnon kolhuja, yhtä ruma ko ennenkin. Etupuskuri jäi vähän römpsälleen, mutta kiinni sekin on. Pohjasta joku suojalevy tipahti toiselta puolelta alas ja laahaa maata, muttei sieltä mitään kriittistä hajonnu. Ratti on noin 45 astetta vinossa ja ohjauskulmat sun muut todennäköisesti paskana. Kyllä sillä kotiin körötteli, mutta saa nyt nähdä minkä tuomion sitten korjaamolla saa. Huomenna mennään tarkastuttaan.

Jos ei siitä kalua enää tule, niin pietäänhän kaverit sitten yhdessä hiljainen hetki Paholaiselle, eiks je?

Että semmottis. :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.