IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari
Onpas muuten paljon aikaa, kun viimeksi kävin koko Galleriassa. Nyt tuli vaan semmoinen fiilis, että täällä voisi käydä katsomassa onko koko tunnukset enää voimassa. Samallahan pitää vähän yrittää vuodattaa pitkästä aikaa tajuntaa.

Lähdetään liikkeele esimerkiksi kaikkien suosikkiyleiskeskusteluaiheesta: säästä. Nythän on se aika vuodesta, kun keli lämpenee ja lumi ja jää sulaa. Lumesta ja jäästä sulaa paskaista vettä tien kuoppiin, mutta kun tulee kesä, myös jäätelöt alkavat sulaa ja naisilla vaatetus vähentyä. Mikä olisikaan kesällä sen huomiotakiinnittävämpi näky, kuin jäätelö, josta sulaa pisara valumaan pitkin bikineissä tarjolla olevia rintoja. Itseään joutuu pidättelemään, jotta ei heti tarjoutuisi sitä siitä nuolaisemaan.

Kuitenkin pitää nuolaista ennen kuin tipahtaa, mitä helvettiä sillä sitten tarkoitetaankaan. Nimittäin mitä iloa on nuolla esimerkiksi raakoja omenoita ennen kuin ne tipahtavat puusta. Tai yleensäkään nuolaista omenaa. Omenoita syödään ja haavoja nuollaan. Jos on käynyt huonommin, voi joutua tikattavaksikin.

- hiukan kohmeessa olevaa virtaa availeva ja patoja purkava Oronen

PS. Tisseistä olis voinu kirjottaa enemmänkin.
PPS. Kohtahan se kesä jo sieltä tuleekin ja pääsee uimaan!
PPPS. Toivottavasti ei kukaan saa kesäksi tikkejä. Aukeavat kännissä herkästi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.