IRC-Galleria

Ozorfus

Ozorfus

how to be lost, if haven't place to go
elikkäs viime lauantaina oli asunto näyttö herttoniemessä ja menin sitten ssiellä käymään ja kattomaan millasta asuntoa siellä vuokrataan, tykästyin siihen, täytin hakemuksen ja jäin odottamaan..

sunnuntaina kun olin jo heittänyt toivon sen saamisesta tulikin yhtäkkiä puhelu että mä saan sen jos oon vielä kiinnostunu ja mähän olin.. muuttamaan pääsee heti helmikuun eka päivä.. elikkäs asunto asiat on kunnossa pääsen vihdoin nurkista maleksimasta ja omaan kämppään, omille säännöille!

sitten tänään 23.01 oli oikeudenkäynti siitä mun kolarista sillon elokuun lopulla ja mua syytettiin törkeästä liikenne turvallisuuden vaarantamisesta. oikeuden käynnin edetessä tilanne muuttui todistajien kuulemisen myötä ja päätös oli: tuomio liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sakkoa 60 pv sakkoa á 6€ eli 360 € ja ajokortti heti takasin.. eli mulla ei toisin sanoen ole koskaan ajokieltoa ollutkaan..:D KANNATTI HERÄTÄ!!

nyt odottelen että pääsen kotiin järvenpäähän pakkaamaan ja valmistautumaan herttoniemeen muuttoa varten.. ASIOILLA ON TAPANA JÄRJESTYÄ!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.