IRC-Galleria

Päivis

Päivis

Päivis - HollowB55 @ battle.net/Ingress

[Ei aihetta]Tiistai 07.08.2007 12:11

Nyt sitä pitäisi siivota tämä oma kämppä, että sen voisi luovuttaa eteenpäin. Ropeconkin lähenee ja sen jälkeen on heti kaksi ,lomanjälkeen ensinmäistä ja sivariajan viimeistä, työpäivää.

Eilen aloitin siivousurakan. Nukuin melkoisen paljon ja heräsin vasta kellon käytyä rahtusen ohi puolenpäivän. Herättyäni siivosinkin aika nonstoppina, eikä tullut edes nälkä ennen ilta kymmentä. Aamupalan kyllä söin. Se oli tuona kertana mielenkiintoista kyllä, edellisen päivän roolipelisession fuelia. Makaroni salaatti. Ihanaa kun pelaajat jaksavat kokata GM:än keittiössä koko porulle.

Noh, kuitenkin. Eilen ajattelin, puolet kämppää siivottuani, että jos tahti pysyy tällaisena, ei minulle jää tekemistä loppuviikoksi. Oleilen vain siistissä kämpässä ja rassaan itseäni haasteen ollessa 'älä sotke sitä uusiksi.'

Enäänpä en moista kuvittele. Olkoon syy kärpäsessä tai pedin puutteessa-koska siivosin pedin enkä halua liata putsattuja lakanoita,nukuin makuupussissa-, tulos kuitenkin oli, että heräsin neljältä,aamulla. Eikä vieläkään ole oikein niin energinen olo kuin mitä edellisenä aamuna. Argh. Mitähän tekisi? Muutenkin tämä siivousurakka on tuntunut siltä, kuin olisin ollut kaivamassa omaa hautaa. Aikamoinen elämänmuutos edessä. Pois pesästä. Noh, vaikka elinkin tämän vuoden yksin, olivat vanhemmat kuitenkin samassa kaupungissa, vaivaisen 3-4km matkan päässä. En kyllä edes ravannut siellä niinkään paljoa kuin voisi kuvitella. Ja nytkin olen muuttamassa siskon luokse, enkä ihan yksin. Silti, tuo on hyvin tuntematon tulevaisuus, mikä tuossa edessä möllöttää.


PS: Tekstistäkin tuli ihan kummaa. Syy löytyy eri fontista, eri selaimesta ja eri tietokoneesta. Main kone meni nyt korjaukseen. Pittää korjata ku takuuta vielä löytyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.