IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Menin sitten Jokelaan.

Pidettiin sitten Tean kanssa Pasila (first season)-maraton kahdessa päivässä. Lapsilla ei ole elämää :D Kattelimme siinä sitten kuusi ekaa jaksoa, join teetä (maassa maan tavalla) ja sittenpä lähdinkin kotiin.

Eiku hetkinen! Enhän mä mihinkää lähteny! Olin jo menossa junaan, mutta päätettiin että jään oikeen yöksi asti. Sitte tuli tuskanhiki, paniikki ja ahdistus, mutta selvisin yöstä ilman haulikonlaukauksia! Katseltiin varsin mielenkiintoinen elokuva nimeltään Cloverfield ja vielä Conanikin, mutta sittenpä Teaa rupesi muka väsyttämään ja menimme goisii. Ja mähän en muuten kuorsaa! :D

Aamulla toimin herätyskellona koska on outoo olla vieraassa paikassa yksin hereillä. Myöhemmin sain katua tekojani kun paljastui että Tean väsymys ei katoakaan kovin helposti!! Mutsi soitti "aikaisin" ja sano että pitäis olla kotona ku tulee jotain miehiä asentaa jotain...jotain. Niinpä kiirehdimme junaan ja piiiiiitkästä aikaa ajoin pyörällä ja näköki meinas sitte mennä. Sitten nousimme junaan ja Jokela-Kerava-Mäntsälä.

Jopa minua rupesi siinä väsyttämään, mutta läpsimisen, poretabletin ja kokiksen avulla piristyin jälleen ainakin joksikin aikaa. Matkalla meille sain tietää´, että Tea onkin kovis-pahis-isosisko :D Mies teki tehtävänsä ja Pasila-maratoni jatkui meillä. Loput kuusi tuli katseltua ja sitten iski tylsyys. On kurjaa kun ei ole tekemistä vaikka niin kovasti haluisi jotain tehdä!! Noh, teimme sitten kaikkea mahdollisimman turhaa ja tylsää. Sain pidettyä Tean täällä vielä tunnin "ylimääräistä". Kivempi tylsistyä yhdessä kuin yksin. Ja sittenpä saatoin tämän "sairaan lapsen" junaan.

Ja huomenna olisi tarkoituksena mennä mökille viettämään suomirock-viikonloppua Akin sekä Jeron kanssa. Luvassa on siis mahtiviikonloppu alkoholin merkeissä.

(...huomasin muuten, että kirjoitin tämän merkinnän hyvin sivistyneesti ja suurimmilta osin jopa kieliopillisesti oikein. PS asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.