IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Vaikka ruusut pois kuoleeMaanantai 28.10.2013 21:02

Tää oli yks niistä vapaapäivistä, jolloin teksti viesti töistä herätti minut. Koittivat saada minua tulemaan töihin, peräti viidellä viestillä. Koska sain viettää kuitenkin viettää pitkästä aikaa vapaan yksin himassa, en tarttunut työmahdollisuuteen. Laittasivat perkele sitten enemmän työvuoroja ni ei tartte vaparina soitella, saatana!

Lauantaina olimme juhlimassa Tötsy-Tetsun synttäreitä Järvenpään kehutussa yöelämässä. Pienessä tyttöporukassa juhlittiin rauhallisesti, sillä seuraavan päivän työt rajoittivat huomattavasti juomista. Viime kerta darrassa oli nimittäin yhtä tuskaa. Mukana oli Tötsyn lisäksi Linda, Tia, Netta ja (Vodka-)Ode. Vanha jengi, uudet kujeet. Täytyy ottaa joskus uusix suuremmalla alkoholimäärällä ja porukalla. Ehdottomasti.

Loppuun vielä pieni mainospala. Kuten joistakin aikaisemmista blogi-merkinnöistä on käynyt ilmi olen harras musiikinharrastaja ja jopa tehnyt omia biisejä. Parina viime vuonna olen äänittänyt omista biiseistä ns. "demoversioita". Koska vastaan itse sävelien ja sanojen lisäksi kaikista soitoista ja äänityksestä, ei jälki ole hääviä, mutta sainpahan omia tekstejäni nettiin asti sentään. Biisit ovat elävää elämääni vuosilta 2009-2012, olkaa niin hyvä:

http://www.mikseri.net/artists/kapuzzino.142281.php

Huomenna riennän muuttoavuksi Akille ja Jennalle välille Kerava-Helsinki. R.I.P. PMMP

Päivän biisi: Zen Café - Tyttö on romuna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.