IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Rakas päiväkirja... (osa 9)Torstai 23.02.2017 14:18

Kello soi jälleen kuudelta. Tällä kertaa olin varannut aikaa aamutoimille vain puoli tuntia, menin nimittäin jo seitsemään töihin. Siivousnakki napsahti tällä viikolla meikäläiselle, mutta eipä tuo haittaa kun mieli oli pirteä ja päivä hyvä. Aamupalaa ensimmäisellä tauolla ja kahvia toisella. Pysyin siis hyvillä mielin läpi työpäivän.

Töiden loputtua kotiin, jossa ehdin virkistäytyä suihkussa ja lappaa spaghettia ja jauhelikastiketta kitusiin. Sitten lähdin junalle, joka vei minut Helsinkiin. Olin paikalla hyvissä ajoin ja päätinkin käyttää aikani "hyödyksi" metsästäen pokémoneja Ruttopuistosta. Sitten alkoi sataa jalkarättejä ja puhelin katsoi ilman liian kosteaksi.

Etsiskelin mukavaa istuskelupaikkaa tovin ja päädyin aina Kamppiin asti, Rotterdamiin. Ehdin hetken istuskella kun Aki soittaa ja kertoo olevansa jo Bar Loosessa. Sinne tarkoituksemme oli mennäkin, mutta luulin sen olevan vielä kiinni. Kyseinen tapahtuma oli YUP-bändin kirjanjulkkarit ja paikalla oli koko tuo 10 vuotta sitten kuopattu yhtye. Keikkoja eivät turhaa lupailleet, mutta pääsipä näkemään bändin jätkät livenä, kuunnella YUP:tä baarin kajareista ja ostinpa myös tuon kirjan kera t-paidan.

Kuulumisia vaihdeltiin Akin kanssa vanhaan malliin ja alkoikin tuo alkoholi siinä sitten maittaa. Akin parempi puolisko oli syömässä kaverinsa kanssa lähistöllä, joten päätimme jatkaa iltaa heidän kanssaan. Ja iltahan jatkui...

Kiilaan eka, mutta siellä tuli valomerkki pian, siitä sitte johonki ölhouseen ja hetki siellä. Sitten kävimme kolkuttelemassa Shotbarin ovia ja päädyimme lopulta teinihelvetti-Amarilloon. Noh, karkkipäivä pelasti vähän.

Koimme ratkaisunhetkiä ja päätin jäädä Helsinkiin yöksi. Myöhäseksi ja humalaiseksi ilta venyi, mutta sitten snägärin kautta taksilla himaan. Talon edessä oli kaksi kolaajaa... Keskellä yötä! Kai he jotain ehtivät huhkia ennen kuin aura-auto kävi viimeistelemässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.