IRC-Galleria

hepat on mukavia..;DPerjantai 26.06.2009 02:33

Elikkä my dear horsie päätti että kun miehissä juostaan niin osotetaan sitten mieltä eikä anneta kii. Lousku oli villihevosena reilun viikon ajan muutaman lehmukan kanssa tuossa (liian) isolla pellolla.. Alkuunsa koitin useempaankin kertaan sitä kiinni (kaverinkin kanssa!!), mut se meni aina semmoseks kissa ja hiiri leikiks, niin päätin että antaa olla!
No tänään päätin sitten omistaa illan hevosjahille ja päätin etten lopeta ennenku saan kopun kii tai alkaa vituttaa..
Noh, kaura operaatio kusi kivasti; hepo tuli, söi ja kirmas karkuun. ja *NAPS* alko vituttaa!:D Mutta ei, en minä sitä siihen lopettanut. Päätin tesmata kaverin äiteen opettamaa pyöröaitaus tekniikkaa. Se tepsi alkuaikoinakin kun Lousku ei antanut kellekkään kiinni.
Itseasiassa homma kävi mun osalta aika helposti, hepo päätti juosta tällä kertaa vaan mun ympärillä ja mun ei tarvinnu käytännössä muutakun kävellä ringin sisällä ja pitää huolta että hepo pysyy liikkeessä, kunnes painaa päätään alemmas, alkaa lerpattaa alahuulta tai nuoleskelemaan huuliaan(tai molempia). Kyllähän se juosta jakso, katto vissiin että mainio lenkkikeli (+25 astetta lämmintä ja silleen..) ja tapahtuihan se ihme! Hepo pysähty! Wou!:D Hikipisarat oikein valu sen kylkiä pitkin ja se oli semmosella "syökää minut sitten" -ilmeellä. :D
Mentiimpä sitten pesulle, operaatiosta muutama kuva alpumissakin.:)
Mitä opimme tästä? Älä ikinä jätä hepoa ilman riimua aitaukseen joka on yli aarin kokonen!:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.