IRC-Galleria

Royy

Royy

The friends who stuck together

häpeä??Lauantai 27.01.2007 12:24

Eilempä tipahti koiramme lehti postiluukusta, ja tottakai olin hirvittävän iloinen, mutta vasta illalla luin sitä. Ja luinpa sitten sen sivun 48 Lukija palstan. Ensimmäisenä luin sen Sudet kuuluvat suomenluontoon (totta) ja sitten luin tuon Koirien vainoaminen kiinassa jatkuu. Se oli aivan hirveää lukea! Siellä sanottii mm. tälläisiä asioita:
-Pekingissä ja joissain muissakin kiinan kauungeissa YLI 35cm. korkeiden koirian pitäminen on kielletty KOKONAAN!
(perustelu yllä olevaan) Kaupunki perustelee tätä valmistautumisena vuoden 2008olympialaisiin, joita varten pidetään raivotauti tapaukset kurissa ja kaupunki "siistinä ja harmoonisena" ( <-- suoraan sanottuna TÄYTTÄ PASKAA!!! ) No eihän se tähän lopu. Mitä he tekevät jotta he saavat kaupungin pysmään "siistinä ja harmoonisena" ???
No tottakai POLIISI käy ihmisten kodeissa viemässä lemmikki koiria pois ja partioi kaduilla saadakseen kapungin "laittomat asukit" kiinni ilta kävelyllään. Kaikki yli 35cm korkeat koirat viedään VÄKISIN huolimatta siitä onko ne laillisesti rekisteröity vai ei.
No minne nämä koirat sitten laitetaan matkan ajaksi??? No arvaa ? et varmaan ihan tälläistä osaisi arvata:
-Koirat sullotaan KYMMENIEN muiden koirien kanssa pieniin hakkeihin, joissa useimmat niistä kuolevat jo tukehtumiseen.
No minne ne sitten menevät loppu elämäkseen?
-Koirat kuskataan surkeille yli kuormitetuille keskitys leireille,joissa ne lopetetaan väkivaltaisesti esim. hakkaamalla kepeillä.

Ja sitten tämä: (helvetti mitä paskapää juntteja!!!) Lemmikki koiran pidosta on tullut pekingin asukkaille hirveä HÄPEÄ !!! <--- jos tuo "lemmikki koiran pito" on niistä häpeällistä niin mitä se sitten on että niitä pieniä ja isoja terveitä ja ennen hyvä kuntoisia koiria viskotaan iellä 10-20cm korkeissa kana rerkkohäkeissä niin että yhdessä on jotakuinkin 5-10 koiraa!! aiika kohtuutonta!
Ja tuossa ylhäällä nyt ei oollut vielä pahin :

- eläinten suojelijat julkaisivat vuonna 2004 vido pätkän pohjois kiinan turkis tarhoilta joissa näkyi että: kettuja ja minkkejä nyljettiin ELÄVÄLTÄ! ja Kissoja heitettiin kuumaan KIEHUVAAN veteen "täydellisen turkin turkislaadun takaamiseksi"

Eläimiä tapetaan kiinassa julmasti kaduilla, toreillä, kotona ja ravintoloiden taka pihoilla sillä "mahdollisimman TUORE liha on kysytyintä" joten eläimiä ei aina edes lopeteta ennen teurastusta, vaan liha revitään usein rimpuilevasta ja ELÄVÄSTÄ eläimestä.

Tekstissä oli vielä paljon kohtia joita en kirjoittanut, mutta minä ainakin tutisin raivosta tuon tekstin lukiessani, ja minua alkoi oksettaa. Olisin voinut hommata jonkin ydin aseen ja pamauttaa koko helvetin kiinan pois maailman kartalta!

Ottakaa kantaa ja kertokaa kumpi teistä on pahempi häpeä: yli 35 cm koirat katukuvassa vai nuo kauheat asiat tuossa yläpuolella????

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.