IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Ja yö oli tuoksuja tulvillaanLauantai 26.04.2014 08:09

Nimittäin roskisten tuoksuja. Lohikäärmeitä ei näkynyt enkä käynyt puskissa.

Oli pettymys. Ei oikein löytynyt mitää ja jos löytyi, oli niin pohjalla että ei olisi pitänyt jättää sitä kädenjatketyökalua kotiin. Minut motivoi vihdoin uudelle keikalle se, että päivällä käppäiillessäni näin roskiksessa ison hyllylaudan. Niin eikö joku ole heittänyt sen päälle säkillisen paperiroskaa :( olis se mulle kelvannut, hyvää puuta.

Löytyi silti peili, hyvä koska tarvitaan eteiseen uusi vanhan siirryttyä pysyvästi makkariin. Jotain vaatetta entisten perää (annoin puolison viedä keräyslaatikkoon jotain karmeimpia mutta ehjiä rytkyjä, vaikka vieläkin tuntuu sydämessä niistä eroaminen, ei kamasta voi luopua) ja jokunen lelu. Pätkä punaista villalankaa, aina tarpeen.

Nyt menen nukkumaan, koska huominen on täynnä pelejä ja muuta kivaa. Tulee surffereita ja on ihmissusi-ilta. Jää jättikirppis (niin iso, että kuulema kuuden tunnin visiitillä ei tee mitään) ensi vuoteen kun ei kaikkea jaksa. Muksu on ihan sekaisin unirytmissään, nukkuisi vasta kymmeneltä illalla ja aamulla tietty pitkää. Kitassa vaan pitää olla puol ysilta syömäässä ja me vanhemmat tarvitaan sitä unta jo hyvin kahdeksan aikaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.