IRC-Galleria

+Sunnuntai 26.08.2007 02:08

tänään heräsin 2h myöhässä, mutta kuitenkin kävin sitten tallilla ja menin hehe, joidenkin pikkusten ilmansatulaa tunnille. : DDDD hehaha. mutta oli hyvin hauskaa.
kotona datasin jonku aikaa, mutta sitten tylsistyin ihan täysin ja asia jota on pitänyt 3 viikkoa tehdä, mutta aina ajatellut "huomenna" niin sain tänään tehtyä, huoneen järkkäys.
voin kuvitella millaset naarmut on lattiassa, koska työnsin vaan pöytää ja hyllyä pitkin lattiaa.:D (MUTTA KUKAAN EI AUTTANU, OLI PAKKO !!) : )) hih.

no mutta kuitenkin, ennen tää huone näytti todella todella pieneltä, mutta nyt tää näyttää todella todella todella todella pieneltä, mutta ei se mitään pienet huoneet on ihan kivoja ja tää on kuitenkin hyvin valaistu ja viihtysä. ja tajusin että mun kuulokkeet voi laittaa radioon. :)
pian aion mennä nukkumaan, kerrankin suht.koht. aikasin tai siis ainakin yritän, paitsi jos joku tulee msn tai jos vaikka keksinkin katsoa x-files (jos on joku jolle voin olla ihan apua,apua,iiik, koska sitä ei uskolla yksin katsoa) tai jos katon Conan O'Brien, jonka kyllä varmaan katsonkin.

mutta yöt kuitenkin muille.<3
t. sanna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.