IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

SateenkaarikerhotKeskiviikko 31.12.2014 18:20

Täl kertaa oon laskeutunu alas Olympokselta kertoo teille suvaitsevaisuudesta: haterien ja muiden persenaamojen sietämisestä. Internetissä nimenomaan.

So, eletään netissä, mis on helppo valita ihmiset joiden kaa haluu tulla toimeen toisin ku irl mis et voi vaikuttaa siihen jos joku iso ja mehukas gettonekru haluu tulla romuttaa sut paskaks, koska tienaat enemmän.
Vaikuttaa siltä et niin moni tulee nettii pakoo ongelmiansa, ihan ku tää ois joku turvapaikka. Tääl voi napinpainalluksel blokkaa kenet vaa ja se katoo sun sosiaalisest verkostost a.k.a elämäst.
Tän takii some on täynnä sateenkaarikerhoí, jotka koostuu pienist suljetuist porukoist, joihin ollaa päästetty sisään vaan ne ihmiset, joiden mielest oot absolutely virheetön, eli toisin sanoen ollaan kieli toisensa persees.
Nää ihmiset kehuu sun jokasta uutta kuvaa ja sun jokasta uutta päivitystä ja sä nielet kaiken, mut me eletää materialistiyhteiskunnas, missä paras on se, kenellä on eniten. Ei ne oo onnellisii sun hyvän ulkonäkös puolesta :D tilaisuuden tullen ne repis sun naamas irti ja niittais sen omaansa sekunneissa.
Ne antaa kehuja, vaan saadakseen ite puhtaamman imagon.
Get one thing straight: on eri asia antaa tunnustusta, ku kehua.

Tunnustus, on jotain vilpitöntä jota annetaan ku joku on kovalla työllä ja luovuudella saanu jotain hienoo aikaan.

Kehuminen on sitä, ku haluu ite hyötyy siit tilanteest jotenki, esim. herättää naaraan kiinnostuksen kehumalla sen ulkonäköö tai nostattaa omii sosiaalipisteitä sanomal jolleki miten taitava se on ku se osas piirtää tikku-ukon

Ja koska sun piiris koostuu pelkist nuoleskelijoist, sulle on muodostunu nollatoleranssi arvostelulle.
Et enää pysty käsittää et maailmast löytyy ihmisii joil voi olla jotain negatiivist sanottavaa sust ja blokkaat jokasen, jonka arvot ei sulaudu omies kanssa yhteen.

Pointti on se, et älä torju niit, joiden mielest oot täydellinen persekasa, koska ne on ainoit ihmisii, jotka pitää sut tietosina omist heikkouksistas. Ne myös pitää sut keskittyneenä kulkee eteepäin et voit näyttää niille olevas niiden yläpuolella.
Henkilökohtasesti oon kiitollinen jokasest vihakommentist, jonka oon saanu.
Hännystelijät ja imartelijat saa sut vaa elää pumpulis ja luulemaan, et sul on kaikki hyvin, vaik ei sul oo...sul on viel paljo duunii edes

So what jos joku vähä haluu avautuu sulle netis; se on monen kilometrin päässä sust. Sellast asiaa ei olekaan ku cyberkiusaaminen: älä lue sitä kommenttii, käännä katsees pois, sulje silmäs, sammuta kone vitun urpo, mut älä ikinä blokkaa.
On luonteenheikkoutta muteilla ja estää porukkaa, koska ainut asia mitä todistat siin, on et nyt meni syvälle tunteisiin.
On myös hyvä muistaa, et me loukkaannutaa toisten kommenteista vaan, jos ollaan samaa mieltä.
Ja so what jos ootki oikeesti ruma ja joku sanoo sen sulle? Mihin se vaikuttaa? Ai hyvännäkösen kumppanin saamiseen? ok no entäs miten hyvännäköisen ihmisen kaa seurustelu vaikuttaa sun elämään? Ai se saa sut tuntee ittes arvokkaammaks? Jos tarttet vieraan ihmisen saamaa sut tuntee ittes hyväks, oot jo epäonnistunu elämäs.
Ainut asia mil on välii, on sun oma mielipide itestäs ja siihen ei pitäis vaikuttaa kenenkää perseennuolijan tai paskanpuhujan mielipiteet.
Nää molemmat ihmistyypit on olemas vaa antaaksee perspektiivii sun elämää, ei määritelleäkseen sitä.
In the end, me ollaa kaikki yksin ja meiän on pärjättävä omillaan.

Toivottavasti annoin jotai ajateltavaa ja nyt hyvää uutta vuotta 2015!

ps. näytät vähä kalpeelta ja astmaselta bro, sun varmaa kannattais alottaa uudenvuodenlupauksena kipeiden gainsien hankinta? :o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.