IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Jaaha jaahaMaanantai 21.11.2005 06:49

Taas on Sanska unohtanut kirjoitella. Tiistaina menin Hämppäkyröön kotiin katsomaan kissoja & Emmaa, keskiviikkona kävin autokoulussa (osaan kuulemma ajaa, jiihaa) ja sit piti säätää yks mummeli kenkäkauppaan. Hohhoh!

Torstaista en muista mittään, perjantaista en muista mittään...

No lauantaina mentiin Valkeakoskelle anoppilaan vähän tsiikaileen, ihan hauskaa oli. Pahis nyt tunnetusti takautui 5-vuotiaan tasolle ja tykkäs käytellä hampaita. Kertokaa mulle miten puremisobsessiosta pääsee eroon?

Juupa juu tänään tultiin sit takas kämpille, tossa ukkeli vääntää hikistä harkkatyötä ja meikä yrittää koisia muttei oikein onnaa. Myöhemmin tänään pitäs kävästä taysis polilla ja hakea perkeleen 900 pulloa pepsiä. Tällä kertaa on oikein peräkärrykin.

Sais pahis jo raahautua veskistä, aina se vaan linnottautuu sinne paskalle ja sit kuuluu kireitä pieruja niin että kämppä raikaa, jeejee \o/

Ai katos olenkin kirjottanut perjantaina. Aika kätsy tää blogi, ilman tätä en muistas mistään mitään. Juu piti sekin sanoa et pipasta loppui lanka, ei voi kutoa. Täytyy huomenna käydä shoppaamas paria erilaista, joujou.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.