IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Ajattelen liikaa osa 579789Sunnuntai 12.08.2012 22:07

Miksi miun pään pitää oikeesti ajatella niin perkeleesti koko ajan, vaikka oisin valvonu viime yön -> näin ollen väsyny ja aivan liian emotional joten ei huvittas miettiä mitään 'hei mitä jos..!'-juttuja koska ne on oikeesti lähinnä turhia ja tuottaa oikestaan pelkästään ja vaan ja ainoostaan kipua ja harmitusta.

Tänään menin puolinukuksissa autossa istuessa tajuamaan että hei, miehän olin oikeesti musikaalinen, tai ainakin kovasti koitin olla, pentuna.

Mut ei sitä koskaan tuettu ihan koska satuin olemaan lahjakas kuvataiteessa.

En mie koskaan halunnu Pekkalaan (kuvataidekoulu), mie oisin halunnu soittaa viulua..! ...Sain kyllä sitten pienen, halvan koristeviulun lahjaksi isältä. Hää luuli varmaan kovastikki ilahuttavansa miuta mut tällee wanhana ja wiisaana sitä tajuaa että se oli lähinnä niiku isä ois sillä sanonu ''ai että viulua haluat soittaa? Et sie mitään oikeeta saa, ota tästä Tiimari versio, eikös se ole kiva ja ihan tarpeeks siulle?''
Sama juttu kävi iteasiassa kans myöhemmin kun ylä-asteella oisin halunnu kitaratunneille, tyyliin:
''Kitaratunnit? Ääh, enpä tiiä, ole hyvä, ota tästä kolmen kympin vanerilaatikko jonka löysin loppuun myynnistä, tää välttää.'' En oo saanu siitä oikeesti kaunista ääntä tähän päivään mennessä ulos. Ja tiiättekö, se tappaa innostusta aika lailla kun isketään soitin käteen, joka ei ensinnäkään soi mitenkään kauniisti, joka hyvin selväksi tekee sen että sinä et osaa.

Ja nyt alkaa jossittelu osio..!
Mitä jos miun 'äidillä' ois ollu varaa pistää miut viulutunneille? Mitä jos miun isä ois tehny asian eteen oikeesti jotain? (Mitä en kyllä ymmärrä vieläkään, miksei isä tehny sillo asian eteen mitään?)
Mitä jos oisin ylä-asteella päässy kitaratunneille?

Miuta oikeesti sattuu ajatella että mie oisin voinu, etenkin jos oisin päässy viulutunneille penskana ja oppinu nuotit ja kaikkea muuta mahollista musiikista ylipäätänsä, mie oisin hitto voinu lähteä opiskelemaan muusikoks. (Koska se on vähän huono mennä pääsykokeeseen ja todeta et en mie mitää ossaa, mie vaa aattelin et miu paikka ny sattus olee täällä sillee).

Anteeks nyt vaan, haluisin sanoa tän kuulostamatta äärettömän katkeralta, mut mie oon oikeesti sitä mieltä että miun elämä olis nyt tietyin osin helpompaa nyt jos.

En mie ikinä ajatellu, enkä varsinaisesti ajattele vieläkään haluuvani taiteilijaks (toisaalta kyllä joojoo mut sit toisaalta nii)
Mie halusin rokkitähdeks. Kuvitelkaa mitä miusta ois voinu jo tähän mennessäkki tulla jos asiat ois menny aivan inusen toisin.

Meillä oli bändi serkun kans ku olin pieni, ylä-asteella kirjottelin lyriikoita (ja anteeks vaan mutta ne oli jopa ihan hyviä) ja mietin niihin melodioita. Joskus näiden vaiheiden välissä leikittiin aina idolsia/helmiä ja sikoja kaverien kanssa niin että yks laulo ja kaks muuta katto ja perseili ja teki millon mitäkin häiritäkseen.

Miussa on siis jotain musikaalisuutta mut sei koskaan oo saanu mahollisuutta päästä esiin koska oon sattunu olemaan muutenki taiteellinen.
Surkeinta miusta on ehkä se että joskus ylä-asteella totesin 'äidille' että ''Piirtäminen on elämän tapa, mutta musiikki on miun intohimo''. Honestly, I didn't get single fuck given.

En mie ole katkera, toki ihan vähän, mut lähinnä mie olen surullinen tästä.


JK. Henkilökohtanen voi voi mutta ei se miuta estä tai lopeta olemasta surullinen asiasta..!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.