IRC-Galleria

Sisältöä elämään!Tiistai 18.09.2007 02:02

Nyt on ollut aikaa miettiä, miettiä ja miettiä vähän lisää asioita. Elämää, ihmissuhteita, ystäviä, kavereita, työtä, kaikkea niiden väliltä ja näiden kaikkien merkitystä.

Tajusin vasta tänään ehkä tärkeimmän asian pitkään aikaan. Mulla ei ole oikeesti sisältöö elämässä pätkän vertaa. Koko viikonloppu biletetään putkeen baarissa tai klubilla (tai kymmenellä klubilla), puhutaan paskaa sadan ihmisen kanssa. Puhutaan sellaisista asioista millä ei ole mitään väliä tai millä ei ole mitään merkitystä. Mun tapoihin yleensä myös kuuluu vahvasti sekoilu ja itsestään pellen tekeminen. Rahaa menee tonni, hirveet darrat ja lopuksi sitten sunnuntaina levätään puolikuolleena sohvan pohjalla. Kun taas maanantaina herätään niin mitkäs mahtaa olla niitä ensimmäisiä ajatuksia. "mitäköhän sitä ens viikonloppuna tapahtuu"... Siis vittu! Toisilla on jumpat, treffit, salit, harkat, matsit ja vaikka mitä... Mulla ei ole viikolla mitään muuta kun seuraavan viikonlopun odotteluu. Ja vaikka mulla oliskin joku palaveri tai tapaaminen, niin yleensä sielläkin vaan puhutaan että minne mennään tai sitten suunnitellaan omia seuraavia bileitä. Siis tällehän pitää tehdä tietty jotain. Ihan aluks vois olla pari viikkoa ainakin ilman tippaakaan viinaa, tai vaikka kuukaus. Tänään oli pieni tulikoe. Olin melkeinpä koko päivän eri baareissa pelaamassa kavereiden kanssa bilistä, enkä muuten juonut huikkaakaan vaikka kaverit kuinka yritti saada mua ottamaan. Jaffaa lipittelin ja oli aika voittaja fiilis kun päästin kotiin. Huomenna herää pirteenä aamulla ja vois vaikka siivota kunnolla kämppää ja niinku AIKUSTEEN OIKEESTI käydä kunnolla salilla. Suutun oikeesti itelle jos löydän taas jonkun tekosyy!! Yks juttu kiinnostais jos vaikka sillä saa sitä kaipaamaa sisältöö, mutta katsotaan nyt, en paljasta vielä.

Kiitos sille yhdelle ihmiselle joka järisytti mun maailmaa tarpeeks että sain tän vihdoinkin mun kaaliin. Toivottavasti hänkin kuuluu mun elämän sisältöihin vielä jatkossa =)
Jotenkin vapautuneempi olo. Nyt pitää vaan tehdä päätöksiä jotka joudun pitää enkä ruveta luistelee!

Kiitos ja anteeksi <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.