IRC-Galleria

SuviSaatana

SuviSaatana

möwwi ♥

suhteellisen hyväTorstai 24.12.2009 21:40

Käytii mummilla palvelutalossa kattoo miten se jakselee...eihä se muistanu ketää meistä lapsista ikävä kyllä. Kyl se tajus ketä me ollaa ku sille kerroin mutta ei se muistanu ollenkaa. Vähä ikävää...Mut sitä se on eikä sille maha mitää. Ainaki se oli iloinen et käytii nyt koko perhe siellä toivottelee hyvii jouluja.

Sit ajettii Hollolan kirkon hautausmaan kautta et käytii ukin ja iskän haudalla sytyttelee kynttilöitä. Tuli vähä surullinen fiilis siin seistessä ku äiti toivotti iskälle hyvää joulua siinä äänee ja pisti sen kynttilän nätisti hankee. Ei se ikin oo helppoa käydä siellä.
Ajettii kotii entisen kodin ohi ja siitäki tuli vähä semmonen haikee olo ku muisti sen aikasen elämän miten erilaista se oli.

Kotona oliki sitte Jari ja Oona odottamassa mikä ei musta kamalan hieno juttu ollu mut ei se sillee haitannu ku tottunu jo tilanteesee.
Mut sinne oli kiva mennä ja siel oli hyvä olla...
Kakaroiden takia meillä on aina noi joulu jutut sata tuntia aikasemmin ku muilla normaalisti...syötii jo 12 aikaa ja lahjat jaeltii siin kolmen maissa. Mun lapsuudessa se oli kuuden aikaa ku vast pukki tuli.
Lahjat oli kivoja vaihteeks (johtuen ehk siit et nykyää ne on käytännöllisempiä ku ennen) ja massia tuli suhteellisen hyvin. Ainaki pari rääsyä saa niillä ostettua ja uuden vuoden juomat ja raketit :)

Suhteellisen tyytyväinen olen tähän ensimmäisee jouluun kun en enää asu kotona.
Vaik oliki semmonen haikee olo välil mut eikös sekin kuulu jouluun et muistelee edesmenneitä.

No mut joo nyt jatkan tv:n töllöttelyä ja ootan et jospa ois viel jtn happeninkii ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.