IRC-Galleria

Taza

Taza

i'm still in love with the illusion

Laura failsKeskiviikko 04.03.2009 20:56

Naureskelin tossa Lauran "onnistuneelle" päivälle :D ei oo mahollista !
Ja yllämainittua henkilöä lainaamalla asun "korvessa" tällä hetkellä, täällä menee asiat aika normisti. No oke vähä tylsää. Tosi tylsää. Kyl tääl elää pystyy.

Mentii Lauran kanssa naimisiin eilen. "Taija ei ole enää parisuhteessa vaan naimisissa" eihän tosta tuu väärinkäsityksiä? :D Ihmiset ei ehkä tajuu että kyseessä on Laura ! Mut joo Lauran kaa piti mennä tänää honeymoonia viettää leffateatteriin kattoo benjamin button leffa mutten mä saa lähtee täält tänää :(

Oon jääny koukkuu hardstyle musaan, kuuntelen sitä KOKOAJAN! Ja KIITOS mun Laurapupuseni sain kuulokkeet joilla kuunnella, ja hyvät semmoset, namsk !

Koulussa sain esitelmät tehtyä, kai ne iha hyvi meni :D paitsi ehk se mun lauran ja naneten slavery juttu enkus. jesus christ mä feilasin sen koko jutun kuiteski :(

Mun miniläppäri hajos sunnuntaina ERÄÄN rikottua sen. (Laura ;>) ny oon taas jumis mun vanhan laptop from hell koneen kaa.
Olin kotilomalla eilen, oli ihanaa :) Sain nähä mun oi niin ihanan ja söpön villakarvakasan<3 ja Lassin :)<3 No oke oli broidiki iha jees.

Kelattii Lauran kaa et ku tarvitaa rahaa belgian reissuun ni vois melkee jo alkaa ryöstää paikkoja, kumma kyllä ennen tota ehdotusta tuli huoraaminen. Miten voi huoraaminen tulla aikasemmi mieleen ku ryöstäminen ?!? :D

Onneks ei oo mantsaaaaa saa nukkuu myöhään vähä niiQ tänää :) Oli vaa asiointia tapiolassa ennen kouluun menoo ja täält menee lähes puol tuntii tapiolaan ! snif.

Np: Dark By Design & SMG - Lost In The Dark
päivän biisi: DJ Duro - Phenomenon (Showtek Remix)

We hit 'em high
we hit 'em low
old school phenomenon
about to lose control !

We hit 'em hard
we hit 'em low
old school phenomenon
Ye, we're good to go ! <3

Lauralle osoitettu P.S - Laura, haluun rockstaria :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.