IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Nyt tekis taas mieli kirjotella kokoajan uutta tekstiä tänne, mutta ei vaan revi enää aihetta mistään. Joten, mistä aihe? Kirjoitanko mitä sylki suuhun tuo? No, se ei tuo kyllä mitään.

Runoilemaanko alan? Nostanko mä jalan? Mitä hyötyä jalan nostamisestakaan on, kun kirjoittamiseen kyvytön on. Huh.

Pitää vaan ruveta tuhrimaan, tuhrimaan mitä? Mitä on mitä? Missä on kuka? Kuka on täh? Aaa! Väsyttää? Ei, ei lainkaan. Tämä tekstihän on hyvinkin runollista myös ilman riimejä. Kuka riimejä tarvitsee? En minä, en ainakaan minä.

Tekisikö mieleni viinaa? Ai tekisikö? Kysyttekin rouva vielä moista. Vähän saattaisi pieni tequila-paukku maistua. Miksikö? Sen kun tietäisi niin viisas mies olisi.

Saara lähti. On yksinäistä. En saa unta, yksin pyörin sängyssä vain. Sängyssä pyörin ja mietin. Ei tule uni silmään, ei ilman omaa kultaa. Tule takaisin, täällä minä odotan.

Minä söin tänään pizzaa. Pizzassa oli salamia. Salami-pizza oli kotoisin Lidlistä. Lidl on saksalainen kauppa. Kaupasta saa tavaraa rahaa vastaan. Vastaan: "Haloo?", kukaan ei vastaa takaisin. Takaisin pitäisi aina vastata. Tähän en aio edes minä vastata. Mitä? En tiedä. Kääk!

Pitäisikö lopettaa hyvän sään aikaan? Aikaan, en saa mitään aikaan. Taas se sama aikaan, johon en aio vastata. Ja nyt taas pitäisi vastata? Kuka kumma näitä juttuja keksii? Keksiä, minulla on keksiä purkissa. Purkki on keittiössä. Keittiö on, no, tuossa. Tuossa minun selän takanani. Takanani kuulostaa japanilta. Japaniltako? Mistä minä tietäisin, en ole koskaan puhunut japania.

Nyt loppu, kiitos hei. Sekoilu loppu ja ota lääkkeet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.