IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Tiditsding!Maanantai 16.08.2010 02:10

Jeah, se on taas aika vähän päivitellä kuulumisia.

Tosiaan kuten sanottu, oli maailman paras laivamatka yberhienossa hytissä ja luksusaamiaisella. Jos tosta vielä joskus paranee, niin se on jo hurjaa menoa. Vedin siel pelikoneestakin joku 30 euroo ulos, mut sit se rupes vaan syömään mun rahoja ni en jaksanu enää ees yrittää - mutta yritin silti. Ja aina samoin tuloksin = Kone söi mun rahat.

Ja on se "Aika" kummallinen käsite.. Tai siis joku semmonen. Toisinaan se etenee kun etana ja toisinaan se lentää kun siivillä. Tyhmää. Sillon kun haluaa jonkin kestävän pidempään aika menee nopeampaa ja kun taas haluaa jostain pois tai jotain vastaavaa niin kello ei liiku sekuntiakaan eteenpäin. Miksi näin?

Mut ei pelkkä laivareissu ollu parasta, vaan parasta oli se, että sain olla, tehdä kaikkea ja nukkua oman kullan vieressä noin 2 viikkoa putkeen. Se, se jos joku on parasta.

Ahh, ei voi muuta sanoa kun että oli paras kesäloma ikinä, vaikka se alussa näyttikin hieman typerältä kun ei ollut mitään tekemistä. Onneksi pari viimestä viikkoa pelasti kesäloman ja teki siitä kaikkien aikojen parhaimman.

Nyt pitäisi koittaa nukkua yksin. No, kai se jotenkin onnistuu. Eikai siinä sitten muuta kun että öitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.