IRC-Galleria

Tiikeri97

Tiikeri97

Tulkaaa tykkäilemäään ja saa tulla :)

pala vietyTiistai 24.06.2014 21:33

Musta on jotenkin tununut siltä ihan kun olisin mennänyt tärkeen ihmsen elämsätä.Se oli kaikken tärkee ihminen, sit musta vaan tuntuu siltä että pala olis viety kuin tornista. En vain jotekin pysty elämää ilman häntä mut onneks hänellä on parempi elämä. Kuin minulla itse kärsin koko ajan en voi tunteita näyttää voin vain olla ystävä . Se riittää se on hyvä asia että ollaan ystäviä, koska olisin hukkassa ilamn häntä.
Mutta kuitenkin sydäntäni särkee ja vihlooo ku nään ystävän onnellisena joka aikojen aikana tärkee mulle. Mulla on hyvin vaikee elää, tämä on mulle kova paikka ja raskas. Tiedän että pitäisi olla rohkee ja kohdata asiat jotka mie aijon tulevaisuudessa tehä ja oppii omista virheistä. Olemme nuoria meillä on viellä matkaa ja oppia asioita ja tehä ne toisella tavalla.Olen katunut asioista ja valintoja mitä olen tehnyt ja kärisin sydämen kanssa .

Olen kuin yksinäinen sinkku joka ei ole lyötänyt omaa tietään, elämässä tapahtuu ja menetää rakkaita ihmisiä.Parisuhde käydää taas taistellua että ettei mennetäis rakaipaan.Kun menetät se voi olla liian myöhäistä. Pidä kiinni omasta kullasta ettet vaan menetä häntä.
laatu on paras :D ihan kun pala viety jostain tornista

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.