IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Elämä OyKeskiviikko 14.12.2005 05:13

Haha, olen saanut elämän. Tai ainakin väliaikaisen.

Muutamme jälleen. Tällä(kin) kertaa Tornion sisällä. Ensin muutimme omakotitalosta kerrostaloon, nyt kerrostalosta kerrostaloon. Jälkimmäinen sijaitsee nykyisestä olinpaikastani noin sadan metrin päästä. Tiedetty on alusta pitäen, että tähän jäädään vain väliaikaisesti, kunnes saadaan jostain oma kämppä sorkkien alle. No, nyt se on saatu. Paikka tosin kaipaa remppaa. Tai ei oikeastaan. Nykyään sen ainoa huutava pula ovat uudet tapetit ja lattialaminaatit. Nekin ovat jo valmiina odottamassa käyttöönottoa. Kuinka jännittävää.

Edellisessä merkinnässäni suosittelin ihmisiä repimään tapettia paljain kourin kuiviltaan. Nyt suosittelen samaa, mutta myös tapettien kastelemista. Älkää toki menkö vain uteliaisuuttanne kokeilemaan. Kannattaa varmistaa uusien tapettien tai maalin saanti. Sekä kanssaeliöiden suostuvuus puuhaan.

Jos väitän saaneeni elämän, niin miksi ihmeessä istun rustaamassa tätä kymmenen yli kolme yöllä? Olenko true, jos pistän uniongelmien piikkiin? Tällä kertaa se jopa pitää paikkansa. Heräsin kahdelta, vääntelehdin sijoillani melkein tunnin ja päätin sitten avata koneen. Että elämäpä elämä. Moisen todella omistava ihminen olisi lähtenyt yökävelylle tai lukenut jotain. Minä tuhoan viimeisetkin mahdollisuudet saada unen päästä kiinni avaamalla kybermaailman.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.