IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Bitches!Torstai 30.07.2009 23:07

Onkohan kukaan pistänyt merkille, että etenkin hyönteisten suhteen naaraat ovat kaikkein vittumaisimpia tapauksia?

Esimerkkejä:

Hyttynen - Ne korvasi juuressa inisevät ja yöunesi tuolla äänellään pilaavat elukat, joita saat läpsiä ympäriltäsi hengiltä kymmenittäin joka kesä, ovat naaraita vain, jos ne kiskovat vertasi. Miessääsket tykkäävät kukista. Hintit.
Paarmat - Urospaarmat kiskovat vain mettä, naaraat ovat niitä paskahousuja, jotka istahtavat olkapäähäsi/jalallesi/kädellesi ja upottavat veitsenkaltaiset suuosansa lihaasi kivuliaasti ruokaillakseen verelläsi.
Hämähäkit - Suurin osa hämähäkkinaaraista vetää koiraan huntuunsa, jos tämä ei onnistu riiuureissullaan viestittämään tulevansa suvunjatkamisaikeissa. Jos akti onnistuukin, saattaa hämppinainen loppasuuna pistää miehen poskeen siltikin. Monet naarashämähäkit ovat myös suurempia ja viheliäisempiä.
Mehiläinen, ampiainen, muurahainen ja monet muut pistiäiset - Kuningatar ähöttää pesänsä (yksin)valtiaana, on saatanan iso eikä tee oikeastaan mitään muuta kuin lisää kaltaisiaan. Onneksemme muurahaiset ovat pieniä ja lähinnä lentokyvyttömiä, sillä ne ovat helkkarin aggressiivisia elukoita.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.