IRC-Galleria

Sisäinen nörttini heräsi taas.Torstai 17.01.2013 00:55

Ja sitten se kuoli yllättäen, varmaankin pysyvästi.

Ostin eilen "uuden" puhelimen, kun käytännössä ilmaiseksi sen sain. Haen sen vasta huomenna, oli liikkeen esittelymalli, ja halusivat tyhjentää sen ja varmistaa että kaikki toimii. Puhelimeksi tuli Nokia N9, eli puhelin, mitä saa säätää mielin määrin. Nautin siitä aina välistä. Toisaalta on ikävää hylätä vanha ja hyvin palvellut, mutta siltikin vielä välttävästi toimiva E65, mutta minkäs teet, jääpähän varapuhelimeksi.

Miksi sisäinen nörttini kuoli?

SSD:n asennuksen takia. Eissss menee hermot tähän touhuun. Mistään ei löydä oikeita ajureita ja bios-päivityksiä tälle emolevylle. Valmistajan suomalaisilla sivuilla sanotaan että "Joo kyllä se emo tukee AHCI:tä", mutta kansainvälisiltä sivuilta löytyy tieto "Ei toimi". Sääääh. Tarvitsen AHCI:n, että NCQ toimii, mutta ei. AHCI:n ajurit löytyy Win7:stä itsestäänkin, mutta mun kone niitä ei vain suostu asentamaan. Ja tarvin tuon senkin takia, että tuo kallis SSD toimisi pitempään.

Heitän kohta koneen seinään ja siirryn käyttämään helmitaulua. Helmitaululla internetiin, siinäpä vasta haave. Tai sitten vain ostan uuden koneen.

Toivottavasti kukaan ei älynnyt mitään, en minäkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.