IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Takaisin maaseudulla.Perjantai 15.06.2012 16:01

Hyökättiin eilen suunniteltua aikaisemmin yllätyksenä tänne mun vanhempien tykö maalle, kun autokyyti saatiin. Ei tarvinut ahtautua junaan kaikkien laukkujen kanssa ja vielä kuumalla ilmalla.
Oon Kemissä kuukauden päivä potenut hirveää koti-ikävää ja yksinäisyyden tunnetta. Kun näin ensimmäisenä tallin nurkkauksen pihatietä kävellesseä, tuli välittömästi mahtava mielenrauhan ja kotoisuuden tunne. Olin kotona. Ja olen edelleen, enkä halua lähteä täältä tyhmään kaupunkiin enää ikinä.
Koirat pisti tajuttomat shown heti pystyyn. Noora huuti ja kilju varmaan tunnin putkeen eikä antanut mitään rauhaa meille. Hevoset ei suurempia reagoinut. Oma polle nosti päätä ja hörähteli pari kertaa. Kait sekin tajus, että nyt tuli se mukava täti, joka aina käyttää kävelyllä, harjaa ja hieroo.
Lumo oli vähän ihmeissään, aluksi hirveenä pelkäs Nooran reaktiota ja kierteli muakin vähän kauempaa. Nyt se on tainnut tajuta, että kuka on tullut :)

Tänään oon herännyt vähän aikaisemmin ja siivonnut tallin aamusta. Sen jälkeen harjailin oman pojan läpi kokonaan, eikä aikaakaan mennyt kuin tunti...
Sen jälkeen yritettiin käydä kävelyllä, mutta eihän sekään onnistu kun joka paikka on niin vihreänä. Päästin pojan syömään nurmikkoa irti pihamaalle ja hain äidin suokin narun päähän kans :) Hyvin meni, vaikka Iippa vähän riemastu kun huomasi olevansa täysin vapaana pihalla. Oli mukava huomata, että sama luottamus meidän välillä on pysynyt yhtä vahvana. Iippa jopa lopetti ravailun ja riehumisen heti, kun vähän ärähdin sille. Sen jälkeen se käveli kiltisti minun ja Lallin perässä tallin pihalle ja jäi aitauken kulmalle odottelemaan, että käyn hakemassa pojan käytävälle.
Nyt se reppana seisoo uusi ja hohtavan valkoinen ötökkäloimi ja -huppu päällä aitauksessa. Onni on ex-ravuri, ne kun ovat jo tottuneet noihin kaikenmaailman päähuppuihin :)

Nyt on vielä reilut pari viikkoa aikaa täällä puuhastella. Tarkoituksena olisi joku päivä hakea vuokralaiselta vinkka lainaan ja käyttää meidän ruunia hevosmontuilla uimassa. Saapa nähdä meneekö suomenpoika uimaan, omahan tulee 80%:n varmuudella mun perässä veteen.
Ainiin, ja tänään saapuu myös hyvä ystävä tänne majailemaan :)
See'ya guys! o/



Unruhe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.