IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Warning, meikkausasiaa.Keskiviikko 04.07.2012 16:29

Anteeksi nyt vain, mutta ajattelin alkaa kirjoittelemaan tänne myös hieman kauneuden hoidosta ja meikkaamisesta. Oon tässä vuoden päivät kerennyt harjoitella guruni opastuksella oikeaoppista meikkaamista, ja itseasiassa alankin olemaan jo ihan hyvä. Tarpeeksi hyvät (ja saatanan kalliit) välineet ja meikit helpottaa huomattavasti asioita.
Eilen mulla oli tarkotus tehdä ensimmäinen "meikkijulkaisu" tänne ihan kuvien kera, mutta valitettavasti en löydä mun kameran usb-piuhaa mistään.
Nyt sitten joudun havainnollistamaan kaiken kirjoittaen.
Mainitsin jo edellisessä kirjoituksessa tuosta ihanaisesta Seppälän Sunkissed-paletista ja hehkutan sitä edelleen. Tuon paletin ansioista oon saanut vielä vähän paranneltua mun luomivärin käyttö, koska kyseiset luomivärit melkein sulautuvat luomelle oikeisiin paikkoihin. Ei enää pakkaamista ja suu irveessä häivyttämistä niin että ihokin on jo rikki. Katsokaa, kuinka taivaallisen ihanaiset metallinhohto/shimmervärit paletissa on!


Voitin myös loveit.fin arvonnassa BHcosmeticsin huulikiillon "Peace, love & mod", joka on myös aika jännä homma. En ole koskaan ollut mikään huulikiiltojen ystävä. Ne tahmaa ja saa huulet tuntumaan kärpäspaperilta, hyi YÄK, mutta tähän nyt rakastuin. Oon pari päivää käytellyt tätä ja ihme kyllä, mun aikaisemmin rovehtuneet huulet ovat nyt ihanan silkinpehmeät.
Ostin myös eilen Maybellinen Fit me! -meikkivoiteen ja olen siihenkin erittäin tyytyväinen, koska mun iholle on aina ollut helvetin hankala löytää mätsäävä meikkivoide. Tämän takia olen myös hieman kammoksunut noin nestemäisiä meikkivoiteita, ja olenkin enemmän käyttäny Garnierin BB-creamiä (mikä ei oikeasti ollut niin hyvä mitä hehkutin kaikille). Hintakin oli mielestäni melko huokoinen, johtuen varmaan aikaisemmin ostamastani helvetin kalliista BB-creamistä. Fit me:llähän oli hintaa vain 12,90€ :)
Olisin kyllä eilen ostanut Lorealin BB-creamin, mutta onnekseni sitä ei ollut vielä meidän kaupassa myynnissä. Nappasin siis melkein puolipaniikissa tuon fit me:n sävyssä 115 mukaani, koska matkakumppanini alkoivat näyttämään vihaista naamaa. Yhden kerran testanneena voin kerrankin sanoa, että hei, mun ihohan näyttää ihan pirun hyvältä!


Eiköhän tuo meikkihöpötys riitä taas tältä päivältä, joten ei siittä sen enempää.
See'ya!


Unruhe


PS. Ostakaa joku mulle lahjaksi maskeeraajanboksi. Mun meikit ei enää oikeasti mahdu mihinkään. ... Ei edes pöydän laatikoihin. Ja kaiken tämän lisäksi aijon tilata vielä yhden 120 -paletin ja 32pc sivellinsetin lisää :'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.