IRC-Galleria

Unruhe

Unruhe

Percunis @ Instagram

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tättäräää!Sunnuntai 22.07.2012 17:15

Tiistaina tilailin Prettystä muutamalla kympillä kosmetiikkaa ja ihme kyllä sain jo seuraavana päivänä noutaa pakettini postista. Maksoin siis 6,90 euroa postikuluja express-toimituksesta, koska muutoin yleensä pakettia saa odotella yli viikon.
Mukaan siis tarttui seuraavat tuotteet:
- Laval Twist Up waterproof eyebrown pencil
- W7 Paint the Line waterproof eyeliner
- Coastal Scents eyeshadow primer, ihon sävyssä
- Coastal Scents Metal mania 88-paletti

Tässä nyt ajattelin hitusen pälättää tuotteista ja kertoa oman mielipiteen.
Lavalin kulmakynä oli aivan helvetin hyvä. Mietin ensin toooosi pitkään, että uskallanko tilata tuon kynän, koska merkki on mulle niin outo. Hintakin (2,95€) vähän vihjaili, että tuote voi olla ns. halppiskamaa, mutta kappas kummaa, sehän toimii. On oikeasti vedenkestävä eikä siis kulu päivän mittaa pois. Melko helppokäyttöinen ja lopputulos on yllättävän luonnollinen verratuna normaaliin puiseen kulmakynään. Hieman tuote saa miinusta siittä, että pituudensäätömekanismi (...) on vähän löysä ja kärki saattaa siksi mennä välillä takaisin piiloon. Toisessa päässä on myös piilossa erittäin kätevä, mutta vittumaisen pieni muoviterotin, jolla kärjen voi nopeasti teroittaa.
W7 eyeliner oli ehkä pienimuotoinen pettymys. Hintaa ei ollut kuin 3,95€, joten siksi tilasin tämän tuotteen. Olisi ehkä pitänyt tutustua arvosteluihin vähän enemmän, koska linerin kärki osoittautui pettymykseksi. Se on yksikertaisesti mun makuun liian pitkä ja liian löysä. Tykkään enemmän "kynäkärkisisistä" ja kovista kärjistä enemmän, koska saan niillä huomattavasti tarkemman rajauksen. Vedenkestävyys ei ehkä oli parasta luokkaa, ja liner rapisee päivän mittaa pois. Kyllä tähän tottuu, ehkä. Ei se ainakaan kallis ollut. Toisinkin kuin tuo Maybellinen purkkigeeli, joka on muuten ihan helvetin mahtava.
Coastal Scentsin primerista en osaa sen suurempia arvosteluita kirjoittaa, koska en oo ihan hirveenä käyttäny silmämeikkiprimereita. On kuitenkin toiminu ihan hyvin, vaikkakin saisi luoda luomelle vähän tahmaisemman pinnan. Luomesta tulee tosi pehmoinen ja silkkinen ja ehkä tästä johtuen luomiväri ei sitten levity ihan älyttömän tasaisesti. Olis pitänyt ostaa se NYXin primer, mutta valitsin tämän koska primer on kätevässä tuubissa ja sitä on helpompi siittä annostella. Hintaa tällä paketilla oli 13,90€.
Sitte itse parhaus, Coastal Scentsin metal mania paletti!
Omistan jo ennestän original 88-paletin johon oon ollut myös melko tyytyväinen, mutta tämä on jotakin ehdotonta parhautta. Kerkesinkin jo uppailla yhden kuvan paletista tänne, mutta pistän tähän perään vähän lisää kuvia.
Sävyt on tosi monipuolisia ja eniten paletissa onkin erisävyisiä ruskeita. Olin hieman pettynyt original-palettiin, koska siihen oli mun makuun tungettu ihan liikaa vihreitä ja sinisiä sävyjä ja jätetty natural-sävyjä liikaa pois. Tässä paletissa ei ole kuin muutama vihertävä sävy ja nekin todella neutraaleja. Kunnon sinistä ei taida olla kuin yksi pannullinen ja sekin on mukavan pirteä sininen. Vaaleanpunaisia on melko rutkasti ja kivasti erilaisia. Oranssit on mahtavia!
Luomivärit on CS:n tyyliin melko puuterimaisia ja niitä joutuu pakkailemaan luomelle melko paljon varsinkin jos ei käytä primeria (mitä suosittelen ihan ehdottomasti). Paletti oli todellakin hintava (27,90€) verrattuna esimerkiksi BH cosmeticsin 120-paletteihin, mutta suosittelen tätä palettia lämpimästi jokaiselle. Niin ja koska sävyt ovat kaikki neutraaleja ja metallin hohtoisia, niin niitä on myös erittäin helppo käyttää aloittelijallakin.
Nyt en jaksa sen enempää lätistä, joten tässä muutama kuva.
Kuvat eivät anna täydellistä oikeutta sävyille, koska ne on otettu puhelimen kameralla (joka on paska). Luomivärit on oikeasti paljon pigmenttisempiä ja metallinhohtoisempia.








Kiitän ja kumarran, heihei
Unruhe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.